Українська Канада
-
Підскажіть, будь ласка, я українка офіційно щойно одружена з іноземцем за кордоном. Ми планували одружитись в Україні влітку, попередньо ми не проживали разом, лише зустрічались. З України виїхала 25 лютого. Пишуть на сайті, що подружжям вважається пара, що прожила сумісно в спільному житлі не менше одного року. Чи це стосується офіційно одружених чи це стосується громадянського шлюбу?
-
Embassy of Canada in Warsaw +48 22 584 31 00 goo.gl/maps/F4iozUhPNUpaDbbM7
-
Питання до тих хто вже робив нотаріально завірений дозвіл від тата на виїзд дітей. Чи працюють нотаріуси на західній Україні? Чи як ви іх робили. Дякую
-
В мене тільки embassy of Canada
-
Який адрес на здачу біометрії у Варшаві? Хто підкаже?
-
Добрий день. Чи отримали ви відповідь на запитання? Нас теж цікавить, дякую
-
Всім привіт. Хто може підказати чи потрібно для 2 років дитині писати окремо заявку чи просто її потрібно вписувати у свою заявку ?
-
Виходить,що відмова апоймента тільки в Польщі
-
Посмотрите закрепленные сообщения, соизвольте, будьте добры!!! Там на всп ваши вопросы уже 550 раз ответили
-
У мене вказано так Embassy of canada Prague Ve Struhach 95/2 Prague, Czech Republic, 160 00 Prague 6.
-
В Польше
-
Ні, лише назва. Embassy of Canada Prague
-
У мене варшава, але без адреси. Просто написано візовий центр
-
Чи візового центру?
-
Ті,хто подавався в Прагу,в підтвердженні вам була вказана адреса посольства ?
-
Встановили новий браузер, опера, с плеймаркету і все запрацювало.
-
У в какой стране ви подавались,город?
-
Якщо ви зараз у Польщі, то вписуєте з якого числа і до сьогодні (там є окрема галочка для цього).
-
Скажіть будь ласка, "адреса, де зараз проживаю" дати "від... і до- сьогоднішнього дня чи кінця візи (я в польщі)
-
Сожалею, не знаю почему так :(
22 Jan 2023, 19:22
Post 65894 of 122726
about 8 hours ago