Українська Канада
-
Ваше зневажливе ставлення до України...
-
я ж беру не із фантазій, а із життєвого досвіду, і я не пишу, що ЄС чи Канада, США - це рай і крапка, то все просто із ОСОБИСТОГО досвіду, і кидалова, криміналу і пограбування на Батьківщині нам перепало, нажаль, більше, і в рази. якщо в когось навпаки - то не сперечаюсь, значить щастить всім по різному
-
Людоньки, привіт! Чи тут хтось є хто актуально працює в Канаді в Маркетингу? Я дуже вагаюсь, щоб змінювати роботу (працюю на польську компанію в маркетингу) на канадську роботу , але час доходить, тому треба себе копати в дупу і починати шукати щось цікаве. Бо канадський досвід на дорозі курка-мати — не валяється… Тому хотів би дізнатись чи є тут такі люди і якщо так, то які у Вас враження чи Вам заходять проекти і чи взагалі ви себе почуваєте в команді комфортно? Буду щиро Вам вдячний за відповіді!
-
В мене є одне добре правило. Де б я не був і не жив, я ніколи не кажу нічого поганого про країну в якій я народився , отримав освіту, зустрів своє кохання і в якій я завжди почував себе «вдома». Безумовно мінуси життя в Україні мені добре відомі, але коли я їздив в своє рідне місто (зараз нажаль його вже немає практично) я завжди бачив як воно змінюються на краще і як все помінялося за останні 8 років.
-
А мені ті мінуси, завжди перекривали всі плюси, і мінуси частіше були не у самій країні, а саме в людях. Тому всім, хто тужить за Україною - я бажаю перемоги і якогомога швидкого повернення на Батьківщину, а всім іншим - успіхів у новому житті на новій землі!