Українська Канада
-
Але я вас можу заспокоїти що цього не буде! По перше російська еліта ще за довго до війни виїхала і купила собі житло в різних країнах світу і особливо в розвинутих і англомовних країнах! Російська еліта перед 2014 роком активно звільняла весь російськомовний персонал який їх обслуговував і наймала англомовний бо всі знали що буде війна і треба дітей так виховувати щоб говорили по англійськи без акценту! І ця російська еліта не дасть бункерному дідові стріляти по своїх "відмитих" маєтках в світі! (Доречі тому ЄС і США так дуже плавно вводять санкції бо якщо все різко заберуть то тоді 🤷♂ може статись всяке)
-
Дяку.ю. вже розібралися
-
Eugene, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Який тип паспорта потрібно вказувати при заповненні візи на програму cuaet, якщо є біометричний? Не можу розібратися. Дякую.
-
Дякую
-
Національний документ, номер документа, букви перекладати на англійську мову? , у мене паспорт старого зразка.
-
Добрий день. А можливо мати візу в Чехії та Канади? Чи тільки одна
-
Добрий день. Може в групі підкажуть. Ми подали заявку у травні. Чоловікові не було 7 місяців реквесту. Вже і не сподівались, що отримає( мав депортацію в Британії колись). Подали на програму підтримки в США і за тиждень всі доки готові! І тут приходить реквест з Канади. І не знаємо, чи пустять в Америку з CUAET в паспорті? Куди краще їхати взагалі? Чи продовжують програму в Канаду чи таки обов'язково приїхати до 31 березня, щоб не втратити WP?
-
Mykola, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Але це правда🤷♂ Хоча я з вами згідний на всі 100% українці працьовиті і де хочуть там адаптуються!
-
Це, доречі, тупе прислів'я рускіх "хорошо где нас нет", тобто вони засирають всюди, де з'являються. Українці досить добре в цивілізації адаптуються, більшість законослухняні та працьовиті, тому.
-
По U4U потрібно чекати на дозвіл на роботу. Його одразу не дають. Блогери казали що місяць десь чекали і більше. Плюс по цій програмі немає виходу на green card чи інший легальний статус після її завершення. Обертайте самі де вам краще
-
Всім привіт! Чи хто небудь подорожував до Канади з айді картою українського зразка, без закордонного? Бо в дружини закордонний на дівоче прізвище... А запрос вже прийшов на вклейку.
-
Anna Zhluktynska, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Зараз дають дозвіл одразу. Можливо вийти на інший статус
-
На 1 проблему меньше. Звісно можна але на загальних підставах . На грінку ні
-
Мені так подобається ця бесіда
-
США набагато краще, у всьому, а особливо у кліматі. Але PR там отримати складніше.
-
Доброго дня, подавали заявку на візу батько і син, якому нема 18.Подавалася як сімейна, але батьку прийшло запрошення на вклейку візу, а сину ні, це можливо?
-
Постійні стрільби в школах кажуть про зворотне. З криміналом там гірше однозначно
22 Jan 2023, 19:22
about an hour ago