Українська Канада
-
Біо займались державні установи,а це просто милі роздають фізичні особи,тому навряд якісь листи кудись поможуть
-
Ну щодо проблем з реєстрацію на біометрію до Львову люди також почали скаржитись Після цього з’явилась можливість реєстрації через пошту Тож можливо і тут щось придумають
-
З чого ви вирішили що це українці?Це москвороте чмо,нічого спільного з українцями ці виродки немають
-
Ну від нічого не робивши, точно успіху не буде
-
Нічого , я теж за , але мало віриться в успіх справи
-
Можуть Але система реєстрації всеодно дурна Як не оті нелюди, так безкінечні проблеми з тим сайтом
-
Так а що поганого, що людина хоче, щоб квитки отримали справді ті хто буде летіти, а не ті хто буде продавати?
-
Це ще ок взагалі Люди пишуть інколи а чи варто подаватись на візу
-
Ці люди можуть банально кидати на гроші , якщо "утром деньги -вечером стулья "
-
Ви можете не писати👌 Але є ще декілька місяців і дуже багато людей, які потребують допомоги з цим. І якщо є шанс, що це допоможе - супер.
-
Хмм,узкоязичний додік наживається на білетах.Чому я нездивований
-
Кожний намагається збільшити шанс на виграш всіма можливими способами)
-
Ото ви роздуплились😂Вже програма CUAET закінчується ви про шо?
-
Не знаю, але система сайту з доісторичною анкетою явно не робочий варіант
-
Я пишу зараз листа до Miles4Migrants та їх партнерів Якщо хтось хоче, долучайтесь, пишіть їм на пошту. Якщо нас будет більше, є шанс що вони побачать та введуть запобіжні дії. Нехай змінять систему реєстрації.
-
Цікаво як це технічно здійснити - захист від скамерів?
-
Вже третій місяць сайт взагалі не працює, сьогодні посилання з'явилося на півгодини пізніше і, звичайно, всі квитки вже розібрані. Вони явно мають покращити цей сайт і знайти шляхи захисту від таких скамерiв
-
Аа. Я про квитки. Бо сам надавав бали на перельоти туди
-
Ну це я вже мала на увазі і про чергу у візовому центрі,тай те що віза безкоштовно без жодних комісійних зборів
-
Эдине - Це не державна програма. А приватна.
22 Jan 2023, 19:22
about a minute ago