Українська Канада
-
Обожнюю таких людей) Ви не в Одесі, щоб питанням на питання відповідати. Якщо немає зручної поради, проходьте будь-ласка повз, не витрачайте свій на чужий час.
-
Ви знаєте звідки я буду вилітати?
-
Чи відправляв хтось паспорти на вклейку з Чернігова?
-
Так, подавайте на кожного окрему анкету. І дітям робіть як і собі, тобто обирайте і для них work. А коли будете вже заповнювати форму 5257, то вказуйте правильні дані.
-
27.02 подача паспортів на вклейку візи. Документи приймаємо по Новій пошті. Ціна 1500 грн., оплата коли будемо повертати паспорт з візою.
-
Записалась. Якщо всі податкові форми на руках, то одразу за цю консультацію зможемо все подати, і я зможу забути про декларацію ще на рік?
-
@katharine_k хоче кікнути Марина з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Oказываем пoмoщь в oтъезде мужчин из Украины в Eвропу. Зaконные основания. Пишитe для утoчнения подрoбностей.
-
Доброго дня всім! Хто-небудь заповнював декларацію онлайн через цей додаток? Необхідно вказувати перший аеропорт чи кінцеве місто (якщо є пересадка)? Прикріпити скріни не можна. Назва ArriveCAN
-
що таке TAP і як це покриває дантиста?
-
Туристичні агенції цим займаються. Чоловік робив через агенцію
-
Мені сказали що кожному потрібен окремий аккаунт якщо діти в статусі стаді перміт. Якщо візітор рекордс то можна їх аплікації у свій аккаунт
-
Чи можна пройти медогляд в Україні до приїзду в Канаду, з метою зняття обмежень з work permit. Щоби в Канаді не тратити на це час
-
Вже не потрібно його заповнювати. Карантинні обмеження відмінили 1 жовтня.
-
Навряд. Ми заповнювали і арайвкен і потім декларацію в літаку і знов в аеропорту...
-
Але можна заповнити декларацію в додатку, щоб не робити це по прильоту в аеропорту
-
Так
-
Всім привіт, підкажіть, будь ласка, чи давали ви сін-номер, щоб відкрити рахунок у банку?
-
Дякую Бо у мене в інфо листі написано, щоб я ні в якому разі не давала сін при відкритті рахунків, тому мене це трохи збило з толку 😅
22 Jan 2023, 19:22
Post 74954 of 122726
about 8 hours ago