Українська Канада
-
100%
-
Доречі, навіть в умовах війни, Україна залишається зоною комфорту, тому перші декілька років у Канаді можуть вам здаватись пеклом у зрівнянні. Але з часом буде складно повернутись до минулого життя. Адаптація – процес непростий
-
Добрий! Під час чекіну в аеропорту окремо оплачувала багаж й здавала одразу. Приблизно 34 CAD за одну валізу середнього розміру.
-
Набагато безпечніше навіть при однаковій ціні.
-
keep calm and carry on to be ...canadian😇 soft occupation is coming
-
Перша непокарана маленька наглість виростає в феєричне нахабство. Всі це добре знають,але з дивовижною впертістю продовжують ігнорувати цей факт.
-
Принцип Парето 70-30 завжди спрацьовує
-
Ні, серйозно... Я чекаю довгий блог (відео, текст) з описом що там не так. Вже два місяці в передчутті порівняння Вінні і Торонто
-
@katharine_k хоче кікнути Ирина з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Oказываем пoмoщь в oтъезде мужчин из Украины в Eвропу. Зaконные основания. Пишитe для утoчнения подрoбностей.
-
А якщо віза візітор ,то теж отримаю візу по прильоту після березня ?
-
Тоді наврядчи дадуть ВП так як у вас тур. віза. Скачайте його у вашому ircc кабінеті
-
А якщо нема?
-
Якщо у вас буде з собою letter of introduction то так
-
Зайдіть в кабінет ваш де ви заповнювали вашу заявку на куает і там буде цей лист в надісланих останіх повідомленнях має бути
-
цього листа скоріше за все у вас нема в особистому кабінеті,у тих хто подавав ще на visitors приходив на пошту,уважно перегляньте все,можете в інтернеті подивитись зразок цього документа
-
Як це зробити?((((
-
Мені на пошту не приходив. Я скачував в свому кабінеті цей лист
-
це як пощастить,у нас на 4-х осіб всі на пошту,а в особистому кабінеті нема нічого
22 Jan 2023, 19:22
20 minutes ago