Українська Канада
-
Тобто всі візи видані по програмі куает, навіть 10 річні, анулються і вони вже будуть не дійсні після квітня 24 року якщо по ним не заїхати в Канаду до цього часу?
-
Я дуже за тебе радий, ти молодий, з гнучким мозком для перестройки, але багатьом людям, які були зрощені на цьому, прошивку по новій не заш‘єш, і лаяти таких людей, які також українці в незалежності від мови, віри, неварто. Але багатьом нічого не доведеш, це просто тупа трата часу і все.
-
Про яких сусідів йде річ? Я за 30 років життя в Україні, двічі за життя бачив «россіянина» з паспортом росіі, але може я з малого містечка, яке знаходиться в 150 км від кацапського кордону.
-
Так до чого тут захищати російську мову або жартувати про це? Доречі я з Донецьку, де українську культуру що в школі що в житті просто винищили російськими гарматами та катуванням українських активістів в “Донецькій ізоляції”. І це не завадило мені перейти на спілкування українською мовою та остаточно визначити, що наша русофобія недостатня і розмовляти мовою окупанта у громаді, роботі і соц мережах - це ганьба.
-
У letter of introduction також є термін дії в 3 роки. То чому ж віза дійсна весь цей час а loi ні?
-
До речі, я згадав, коли в 2015 році, поїхав до Львова, по роботі, і деякий час був там, то мені реально було ніяково розмовляти російською, особливо в маршрутці, коли купа людей, і ти такий «Передайтє за проєзд», але це туфта, потім заговорив українською швидко, таке ж траплялося і у нас, бо коли до нас у місто приїзджали люди з села (з глибокого), на них казали «гля, селюки», таке також траплялось. Але, то що було колись, там і залишилось, у нас є тільки сьогодні.
-
Чому ви так носитесь з цим листом? Його в Канаді ніхто навіть не дивиться. Я ще жодної людини не зустріла, в кого б цей лист запитував прикордонний офіцер. Це просто інформаційний лист.
-
Коли я приїжала в Київ і розмовляла українською то казали що селючка)
-
А для чого бачити росіян? І без їх присутності в Україні купу років просували все російське, музику, фільми, саму мову (Ніби російською розмовляти круто). Коли поїдеш до Харкова чи навіть Києва та заговориш на українській, то на тебе подивляться, як на невігласа або запитають "Ви зі Львова?". Все це було до 24 лютого 2022 року.
-
В кожної країни є своя державна мова на якій розмовляють, в Німеччині на польській не говорять Це велика проблема нашої країни яку треба вирішувати, нажаль вирішення цієї проблеми і усвідомлення її прийшло з повномаштабним вторгненням
-
Не дякуйте. Він там розповсюджений і дефакто національний для більшості. але деюре у США нема офіційної мови
-
Дякую, він йде за замовченням.
-
А з не українцями і мешканцями інших країн які їхали не по CUAET ви не спілкуєтися?
-
тому що англійська не офіційна мова в сша
-
Підкажіть, будь ласка, чи правильно я зрозумів, якщо в людини віза воркер до 26 року, і вона прибуде до Канади після 31.03.24 то їй не видадуть ворк перміт ? Чи просто для його отримання потрібно буде додатково щось заповнити і сплатити ?
-
Хоча всі постійно спілкувалися суржиком, чисто суржик, як на западній Україні, мадяризми тощо. Чому в США, які є англомовною країною, і офіційна мова англійська, весь південь США, розмовляє в більшості своєї іспанською? Тому що всім безліч, але так, Іспанія, або Мексика не вбивали американських дітей.
-
Підкажіть, будь ласка, чи правильно я зрозумів, якщо в людини віза воркер до 26 року, і вона прибуде до Канади після 31.03.24 то їй не видадуть ворк перміт ? Чи просто для його отримання потрібно буде додатково щось заповнити і сплатити ?
-
живу все життя в Києві і жоден раз не чула до себе такого) це правда, що російськомовних було багато, особливо до 14го, але в цілому ставлення скоріше навпаки - всі такі ще до війни такі ваууу клас яка гарна українська
-
👍🏼
-
Так, правильно, щоб отримати ворк перміт, потрібно в‘їхати до 31.03.2024
22 Jan 2023, 19:22
Post 78548 of 123127
about an hour ago