Українська Канада
-
Доброго дня, таке питання. Я з чоловіком і сином маю вже візу, але ще не вклеєну, народилась донечка. Як я маю зробити ій візу, вклеїти її візу в свій паспорт? Тобто робити нову заявку на ірсс чи якось добавити просто в нашу вже створену?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, у якому банку Канади українцям зручніше/вигідніше/краще відкривати рахунок?
-
Тут десь постив адмін про акцію від CIBC . Там і бонус до $450 дадуть, якщо все правильно зробити. t.me/UkrainianCanadians/158369
-
Я в Україні. І не жаліюсь
-
дякую!
-
ну заболять в Канаді зуби, напишите, як все пройшло
-
До війни так і робили, колезі пару років тому нарахували майже 6000 доларів за комплексну роботу. Злітала і зробила все в Україні, вийшло 3000 дол., це разом із квитками .
-
А де це ви так знаходитесь що так довго. Мені зробили день в день
-
Багато ще хто в Мексику літає, білети трохи дешевше ніж в Україну ну і ціни дешевше ніж в Канаді…як варіант
-
Зараз з такіми цінами на білети в Україну… в Канаді напевно дешевше робити зуби… Деякі клініки можуть розбити білл на пів року, якщо нарахували велику суму
-
Якщо все так погано навіщо їхали в Канаду?🤔😅
-
В мене пару раз боліло, що саме вас цікавить?
-
Mykhailo Formus, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
😅😅😅😅😅👍🏼
-
Може тому що в інших місцях ще гірше 🙂
-
Мені здається що в такому випадку не в місці проблема а в людині, така людина куди не поїде все буде не так
-
10 днів
-
Доброго дня , підкажіть із власного , недавнього досвіду , скільки після отримання візовим центром паспорту , триває вклейка візи ?
-
В своєму кабінеті створіть для неї окрему анкету
-
Дякую за відповідь) скільки коштував квиток, якщо не секрет) і за скільки часу до відльоту брали?
22 Jan 2023, 19:22
Post 78630 of 123127
about an hour ago