Українська Канада
-
Не потрібно було, ви могли отримати все і по вашій старій візі. Багато хто так і отримував ВП.
-
Туристична віза була відкрита ще до війни, тобто я не заповнювала анкету і не маю листа про те що можу отримати ворк перміт, і я не знаю чи мені би його дали в такому випадку, можливо є в когось схожий досвід?
-
Це було дуже корисно! А чи будуть і надалі видавати ворк перміт по старій візі до кінця дії програми? Тобто до наступного року?
-
Чи можу я товариша з Нідерландів попросити надіслати гроші з Нідерландів, а я з ним вже розрахуюсь
-
Платити треба за зворотнє повернення паспорту з візою поштою з міграційної до меня де знаходжуся
-
Народ, всім привіт, підкажіть будь ласка, знаходжусь в Данії, біометрію їздив здавати до Німеччини, тепер прийшов запит на відправлення паспорту, планую поштою надіслати, але як заплатити, бо в Данії немає такої можливості, якщо ти не клієнт місцевого банку
-
Так. При переказі хай напише що це оплата вашоі доставки. І дасть вам чек з цим написом
-
доброго дня! підкажіть будь ласка стосовно CUET, здали біометрія у Львові в прийшов пдф рахунок на пошту з оплатою в 0 гривень. я то розумію що скоріш за все з ним нічого не потрібно робити, але може й помиляюсь?)
-
Здравствуйте кто расскажет какие сейчас условия для украинцев в Канаде ?
-
Антон Багрянцев, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
щиро дякую!
-
Нічого. Чекаєте на відповідь
-
я розумію, але може якісь нові рухи потрібно після цього робити 😁 перестраховую себе!
-
Нічого робити не треба з цим Рахунок же нуль) Іноді приходе такий лист
-
Канада велика. Десь дають десь ні. Житла зараз все менше. Працевлаштовуєтесь самостійно. Одноразова допомога 3000 на дорослого і 1500 на дитину
-
Дают зараз там жило якесь ? Як с працевлаштуванням на роботу ? Які виплати на людину ?
-
ось такий лист надійшов. буду дуже вдячний за відповідь!
-
Мова спілкування у групі українська або англійська. Що ви маєте на увазі під «умовами»?
-
Я зняла ще з України. Але мені друзі допомогли. Без кредитної історії не хочуть здавати. Місяць шукала
-
Треба одразу знімати?
22 Jan 2023, 19:22
about an hour ago