Українська Канада
-
Саме через агенції і вклеівали першу візу не встигли за 30 днів…
-
Писав я, але я не дівчина))
-
Дякую буду знати;)
-
та це не важливо. Вклейка може тривати 30 днів. Ніхто не буде очікуватипаспорт 30-60 днів бозна де в воюючій країні. це маячня
-
Сорі мій поінт був в тому як що не встигаєш по якійсь причині а не просто «потім вклею»
-
Там тре "відправити на вклейку" за 30 днів. Відповідно, ви заповнюєте лист згоди, де вказуєте число, коли заповнювали та відправляли. Думаю, вони на ту дату дивляться.
-
треба щоб хоч раз на тиждень, а то і два. Погана була агенція
-
В агенцію звернулась в той самий день як отримала passport request, агенція збирала ще 150 паспортів і виїзжали раз на місяц🤷♀️
-
відправте курєром і заеріть самі , або завезіть самі і заберіть курєром... при тому почекайте два тижні десь там, в Європках в готелі.. це якась нісенітниця
-
Так ви своїми повідомленнями вище якраз до цього й спонукаєте. Бо людина прочитала, що можна й пізніше, і чекає.
-
Того що з України з цією системою вклеювання маже не реально вкеїти за 30 днів. Там чорт ногу зломить. Нормально вклеюють тільки ті хто вже і так в Європі
-
Бо запізно звернулися в агенцію. Чи ви вважаєте, що ви віддали паспорт за два дні, чи навіть за тиждень, до закінчення терміну вклейки і вони в той же день повезуть один ваш паспорт? Тому і пишуть тут люди, що як тільки отримали запит на вклейку то не чекайте, а якнайшвидше відправляйте.
-
Дивна якась агенція. Коли я шукала, ким відправити паспорт, то різні агенції возили по різному. Хтось два рази в тиждень, хтось раз в тиждень.
-
я про саму систему - відправки паспорту невідомо куди з маршрутом Берлін-Лондон (умовно) який забирає до 30 днів коли тобі у будь який момент потрібно буде виїхати за кордон бо неясно що буде тут
-
Не звертайте уваги, увага для троля це головне
-
Реально. Я так вклеювала в свій паспорт, батьки мої теж таким самим чином вклеювали. Батьки ще в Україні, буквально місяць тому відправили на вклейку. Просто не потрібно чекати півмісяця чи коли майже термін добігає кінця, а зразу відправляти.
-
Пізніше надішлю, бо зараз біля себе не маю їх контактів.
-
Можно контакти в ПП будь ласка
-
Я теж влітку відправляла. Тоді вони возили два рази в тиждень. Досить відома агенція, про неї часто в різних чатах писали і продовжують писати.
-
Звичайна агенція, зараз вони частіше їздять, кожні 2 тижня, а тоді як відправляли ще літом 2022 роки їздили раз на місяц…
22 Jan 2023, 19:22
80146/124169
4 minutes ago