Українська Канада
-
Нарешті почали відписувати в кого швидко вийшло, а то ці розмови про "нема такого щоб за півроку" вже набридли. Вітаю всіх, хто швидко отримав 🥳
-
Добрий день, скажіть чи правда якщо міняєш свої права по дії, то передають інформацію Україні і потім твої укр права зникають з бази?
-
дякую за відповідь, а то деякі люди путають людей
-
З якого переляку? Я міняла в червні минулого року, в дії все на місці
-
Їм потрібен пластик, а не дія
-
Вітаємо, катя! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
В мене й пластік не забирали, все на місці 😁
-
Цікаво, дякую за відповідь
-
Квебек. Я теж читав про таке, навіть перепитав їх, сказали нам ваше старе посвідчення як п‘ята нога зайцю…
-
А ви в якій провінції? Читав ніби всюди забирають пластик, тому що по законам не можно мати більш ніж 1 водійське посвідчення
-
В Торонто платиш за сніданок 5₴ + податок.далі сухом'ятка,або замовляєш собі...
-
В готелях є харчування?
-
В Онтаріо точно не забирають. Мої українські права залишились в мене, їх навіть не намагались забирати
-
І в мене не забирали. Я про те, що самих документів з дії їм недостатньо. Потрібні оригінали
-
З кожним днем все більше нової інформації, дякую
-
How is living in Toronto ? I am searching for a job
-
Добрий вечір, чи не буде проблемо влетіти дитині до канади в кінці червня з вклеєною візою в паспрті, якщо закордонний паспрот виходить з дії в середині серпня?
-
То все зіпсований телефон. Ніхто в Канаді не буде забирати іноземні ай-ді. Зараз дуже багато по канадських групах неперевіреної інформації гуляє. Хтось десь щось почув, не так зрозумів і полетіла деза
-
Тобто, зіпсований 😁 В Манітобі у всіх забирають. Але і видають одразу місцеві фулл.
-
Якщо авіалінії вас в літак пустять,за півроку до кінці дії можуть завернути
22 Jan 2023, 19:22
Post 80241 of 122724
about 3 hours ago