Українська Канада
-
Була в Варшаві в візовому центрі
-
Це добре. А я була 2 місяці назад, то сказали зараз так не роблять
-
В минулому місяці
-
Це лотерея, ніхто вам не дасть 100% на таке
-
Нема сенсу дзвонити я тут у Римі все на місці спитала вони самі кажуть - інші країни Європи їзжайте там роблять ми тут тільки з реквестом 🤪
-
Після вклейки батькам чекали десь місяць, не більше.
-
Можете подзвонити до VFS та вам скажуть, що без запиту не посилати. Можно послати, а там вже як буде. На свій розсуд.
-
Є якісь групи Українців в Онтаріо?
-
Дуже дякую
-
Solomon Sss, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, как и где можно получить health card в виннипеге
-
Українською напишіть, чи інгліш, мова окупанта заборонена в групі
-
Good luck 🤞
-
awesome, thank you!
-
Hotel Airport, centre help Ukraine
-
Hello
-
гаврило принцип
-
Вітаємо, Андрей Игнатенко! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Привіт , може хтось мав аналогічну ситуацію та може дати пораду !🙏🏻буду дуже вдячна Хочу забрати до себе з України 16 річного брата, заповнила анкету і не знаю, чи треба до анкети додати довіреність, чи зараз це не треба, тільки коли буде перетинати кордон?
-
Доброго дня, можливо хтось летів з Парижу, Шарль-де-Голь. можлива оплата за багаж готівкою?
22 Jan 2023, 19:22
about an hour ago