Українська Канада
-
Доречі, хотів подякувати за класний канал. Вже трохи нерви здають на "узкодумающіх" українців Канади в інших групах
-
В усіх
-
Ааа, ти мабуть не зрозумів моє "узкодумающіх". Ну вони себе називають "узкоговорящіє", а я надаю перевагу словосполученню "узкодумающіє". Не звертай увагу, п'ятничний настрій зіпсували падлюки відосом з Бахмута
-
Ух ти , на Юконі також чималенько.
-
Українці всюди, по всьому світу розкидала доля… Де тількі нас нема?…
-
Подскажите пожалуйста, где можно найти иммиграционный код?
-
Уфф в Альберті уже під лям чи даже більше😁
-
Та ну, звідки такі цифри 😅
-
Доброго дня! Хочемо виїхати з Польщі в Канаду сім'єю. Але не знаємо взагалі з чого почати... Підскажіть ваш досвід, будь-ласка!
-
починайте із сайту canada.ca
-
Хто за останні місяці прилітав у Торонто, без дітей, чи давали вам готель на перші дні/тиждень? Дуже дякую!
-
так до 3кг
-
allo.unitalk.clou
-
У мене особиста річ була до 5 кг
-
Це точно не фейк? Чи є якись сайт? Чи пости в фейсбуці?
-
Дякую. Я просто переслал своїм друзям по Канаді, а вони попросили інфо откуда я це взяв, щоб не шахраям ввдправити, тому і спитав. Дякую Зарпз перешлю їм фейсбук
-
Привіт шукаю сусідку, в двокімнатну квартиру, в окрему кімнату, за 950$ Квартира мебльована є інтернет, посуд, постіль, і все що необхідне для проживання. Квартира знаходиться за адресою Arcadia 5411. В 10 хвилинах ходьби до метро, 25 хвилин їхати до Vancouver city centre. Про себе Я дівчина 25 років працюю навчаюсь, в домі не люблю проводити вечірки, віддаю більше перевагу, спокійній атмосфері, в квартирі, інколи вмене ночує мій хлопець, шукаю бажано на довший термін одну дівчину, не старше 35 років. Кімната вільна від зарас, і звичайно якщо нам буде комфортно разом проживати, то є можливість за взаємною згодою, включити, в договір оренди квартири, після хоча б 1-2 місяців спільного проживання. якщо цікавить напиши щось про себе, вік, чим займаєшся, як любиш проводити час вдома, як довго плануєш знімати, такого типу житло, від коли потрібна кімната, і тд.тп...
-
Доброго дня,скажіть будь ласка,куди звертатися,якщо довго не має відповіді по візі cuaet?
-
Привіт. В чаті є механіки - налагоджувальники (бажано харчова промисловість), які проживають в Торонто?
-
В середині березня подругам не дали.
22 Jan 2023, 19:22
24 minutes ago