Українська Канада
-
Є гейзерні кавоварки, і придбати цю штуку для помолу зерен, вдома можна кльово каву зробити
-
А для вас є різниця між лити помиї та об’єктивна критика що побудована не з повітря? А то може і те що погано треба казати що це супер
-
Так в Канаді теж можна знайти не погану каву, а кавова машина повноцінна коштує дуже багато
-
факт
-
А ще тут казали, що у Канадців смак поганий на каву, бачу тепер в чому проблема)
-
Кст там краще ніж в ТМ чи Старбакс
-
Макдоналдс 🤦♂️🤡
-
Спробуйте Старбакс, Coffee Culture, Forbidden Flavour… може там щось сподобається 😉
-
Та Старбакс це теж жесть, хз ТімХортонс і Старбакс це як у нас АромаКава
-
Доброго ранку. Дуже потрібна порада з евалюації диплому . Чи є в чаті хто вже робили ?
-
Кава насправді фігова, канадці п'ють їх, бо вона дешева.
-
Вітаємо, Eng lish! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Х2 від Тіма
-
Скільки старбакс коштує?
-
Ну я думаю шо це бан😱
-
@ogmmachi, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можна розміщувати оголощення з мовними курсами?
-
Лінь вбиває
-
Я більше скажу, що канадці дуже люблять добру каву, але звичка пити Тім Хортонс переважає лінь піти і купити щось краще
-
Ну мене не може забанити 😂😁😂. Кожен має право висловити свою думку
22 Jan 2023, 19:22
82774/124170
5 minutes ago