Українська Канада
-
Оригінальна назва, ніц не скажеш
-
Чому на аві Z Поздняков? Який більше за всіх підтримує війну
-
Це я для тролінгу і росіювання паніки серед москалів
-
Це сама там був розроблений інсулін і застосований перший раз в лікуванні діабету?
-
Чому ви такий злий? Давно помітив, що у вас дуже упереджене ставлення до людей, особливо якщо їм не подобається Канада.
-
Тобто з фантазією таки все не дуже добре взагалі
-
Danil, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаємо, Inna Astakhova! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
А фіат це яке відмивання грошей?
-
Я працюю та сплачую податки до бюджету як провінції так і Канади, а не сиджу у притулку
-
Хто хоче відмивати та спонсорувати той знайде інші шляхи. Це боротьба з повітряними млинами Все набагато простіше, держави бояться, що долар буде непотрібен
-
Але це не дає право зверхньо ставитися до оточуючих людей. Багато хто працює і сплачує податки в Польщі, Німеччині і тд, але при цьому відношення місцевих до українців в емігрантів в цілому залишає бажати кращого, мʼяко кажучи. В цій же країні такого відношення практично не зустрінеш, тому що всі мають одне спільне минуле і всі знають як боляче і тяжко бути емігрантом. А ви тут зі своїми колкощами про фантазію.
-
Та не вішайте на людину ярлик. Думаю стосовно долара сказано, бо він є домінуючою валютою та застосовується для міжнародних розрахунків. Крипта знімає кордони, позбавляє державу та банки засобів контролю за розрахунками.
-
Мені здається нашій країні набагато більше загрожує культ зради, ніж РФ
-
Замініть слово долар на євро чи юань чи рубль якщо від цього буде легше
-
Та це безумовно, тут не про це думка була 😩
-
Важко мабуть без почуття гумору
-
Чому видаляєте коментарі? Не подобається коли правду говорять?
-
Доброго ранку . Підкажіть, будь-ласка, після того, як здали біометричні дані, протягом якого часу прийде лист , що можно відправляти паспорта на вклейку віз ?
-
Вітаю. Цікавить питання мед.допомоги дітям в різних випадках. Діти маленькі вірусні і бактеріальні захворювання непередбачувані
22 Jan 2023, 19:22
about an hour ago