Українська Канада
-
Та не вішайте на людину ярлик. Думаю стосовно долара сказано, бо він є домінуючою валютою та застосовується для міжнародних розрахунків. Крипта знімає кордони, позбавляє державу та банки засобів контролю за розрахунками.
-
Мені здається нашій країні набагато більше загрожує культ зради, ніж РФ
-
Замініть слово долар на євро чи юань чи рубль якщо від цього буде легше
-
Та це безумовно, тут не про це думка була 😩
-
Важко мабуть без почуття гумору
-
Чому видаляєте коментарі? Не подобається коли правду говорять?
-
Доброго ранку . Підкажіть, будь-ласка, після того, як здали біометричні дані, протягом якого часу прийде лист , що можно відправляти паспорта на вклейку віз ?
-
Вітаю. Цікавить питання мед.допомоги дітям в різних випадках. Діти маленькі вірусні і бактеріальні захворювання непередбачувані
-
Добрий день. Терміново потрібна ваша допомога. Зараза за находжусь в Торонто, терміново треба зняти готівку з украінскьої карати, але нажаль за розпорядженням НБУ на тиждень можливо зняти лише 12500 грн. Чи ж якесь рішення цієї проблеми ( наприклад , в обміні валют заплатити карткою та попросити видати готівкою гроші )?
-
спробуйте через програми переводу перевести на канадську карту
-
Binance p2p, якщо є канадська картка
-
Здравствуйте, скажите, у меня вопрос , я сделал визу Канада. Cuaet. Сейчас решу выехать из Европы. Скажите ? В Аеропорт просят вакцинацию ковида и сертификат в Канаду ограничения ковида не сняты? Или это только в США есть ограничения
-
У всіх вже знята заборона Вакцина на ковід не потрібна
-
Русьней смердить
-
5 найкращих ресурсів для вивчення англійської мови 🔥 Кожен з цих онлайн ресурсів є безкоштовним, але також існують платні пакети, які дозволяють користувачам мати доступ до додаткових матеріалів та функцій 🇬🇧 LinguoDan Це безкоштовна платформа, що дає можливість вивчати англійську мову. На порталі наявна основна граматика та приклади. Інформація постійно додається та оновлюється. 💂🏼 Memrise Програма, що використовує інтерактивні методи навчання, щоб допомогти користувачам запам'ятовувати нові слова та вирази іноземною мовою. Один з основних методів вивчення на Memrise - це повторення з використанням карток зі словами та виразами для розшириння словникового запасу. 🏴 Busuu Сайт пропонує широкий спектр матеріалів для вивчення англійської мови та надає можливість взаємодії з іншими учасниками, що дозволяє практикувати свої навички англійської мови у реальному часі. 👩🏻💼 English Central Сайт пропонує відео англійською мовою на різні теми та рівні складності. Кожен відеоролик супроводжується англійськими субтитрами, які можна відключати або включати за потреби. Ви можете слухати та дивитися відео, після чого відповідати на запитання, щоб покращити свої навички говоріння. 👩🏼💻 EngVid На сайті ви знайдете відеоуроки, які підходять для різних рівнів знань. Після кожного уроку є можливість пройти тестування, щоб перевірити свої знання. Посилання на сайти 👇🏻 FreeForUA - будь краще кожного дня!
-
Busuu не дуже. Там хіба на англійській англійську покращувати, бо української немає в переліку. Ну і дуже сильно люблять росіян, принаймні в парі англійська-німецька. Язик просто не повертається казати, що "я з росії".
-
@elena_nysu, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Дівчата, бачила що хтось з вас шукав де придбати стіки до айкосу та одноразові вейпи як в Україні.. Я коли приїхала так само не розуміла де їх придбати , в ході пошуків натрапила на шахраїв, але в кінці кінців через 3 місяці я знайшла нормальний магазин) Хто шукав – можу вам також підказати , напишіть в приватні 😊
-
шо то
-
🔫 @vikakravaa кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @kotovatg, @I_Gloria_Sofinska, Volodymyr V, @datacove, @volodyavz Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 19:22
Post 82948 of 120911
about 2 hours ago