Українська Канада
-
Так, є опція віддаленого навчання
-
Не спорю, але це як додаткова опція цей диплом для них. А йти у 35 на стартову позицію юриста це якось не фонтан 😁
-
Ну два роки це вже краще. Онлайн думаю можна ж?
-
Так, але ж ви її отримаєте… а без освіти як? …всі з чогось починають, ніхто на початках мільйонів не заробляє ;) Наші люди розумні, амбіціозні швидко піднімаються по карʼєрній сходинці…
-
🔫 @olegarbitraj кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @step_to_infinity, @didyoufindme, Volodymyr V, @andriiostrolutskyi, @kotovatg Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Ви подавали як на сайті WES? Тобто виш подавав напряму розшифровку до WES?
-
Valentyna, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий день. Можете доброго канадського мобільного оператора.
-
Наскільки мені відомо, то WES не має до цього відношення (оцінка дипломів з метою отримання юридичної освіти). Я робив це у National Accreditation Agency, у них на сайті все є. Щодо оригіналу диплому, то в моєму випадку університет за моїм запитом підготував свою форму (на зразок довідки) із зазначенням предметів і кількості годин (у NCA на сайті є перелік того, що там має бути) і направив це до NCA.
-
Англійською
-
Ваш університет англійською одразу готував чи перекладали офіційно?
-
можете що?
-
Порадити який з них краший.
-
там різні плани. для інету - одні, для балачки - другі, міксовані - треті.
-
а для якої провінції? По онтаріо радив би Koodo це дочірній оператор від гіганта Telus. Дуже гарне покриття мережею з LTE+ є сайт hub де можна підібрати тариф на свій бюджет та потреби. Обсяг хвилин, трафіку
-
вакцина не тре, ворк перміт дають, сін дають якшо будете в аеропорту в визначену годину (не серед ночі). про проблеми з окремим приїздом не знаю
-
В мене не питали. Потрібно було тільки для отримання самої візи.
-
Жінки, які летіли з дітьми у Канаду без батька, потрібен був дозвіл від нього? Бо у моїй ситуації він буде летіти пізніше.
-
Взагалі згідно законодавства Канади потрібен дозвіл якщо неповнолітня дитина подорожує з одним із батьків.
22 Jan 2023, 19:22
about an hour ago