Українська Канада
-
Жінки, які летіли з дітьми у Канаду без батька, потрібен був дозвіл від нього? Бо у моїй ситуації він буде летіти пізніше.
-
Взагалі згідно законодавства Канади потрібен дозвіл якщо неповнолітня дитина подорожує з одним із батьків.
-
Доброго вечора, хтось може порадити АВТОІНСТУРКТОРА, підготовка до G2, бажано Українсько або російсько мовний, дякую.Торонто
-
Підскажіть будь ласка, чи буде завтра працювати embassy of Ukraine in Toronto? (Питаю тому що завтра свято)
-
Дякую вам
-
***, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Цікаво чи є якісь цікавий фільм про цю долину 🥹
-
Хто має досвід перевезення ПК в Канаду? Або взагалі в багаж можна здавати комп'ютер, можливо в розібраному стані?
-
Перевозив в багажу системний блок і монітор. Правда не в Канаду. Долетіло цілим і все працює
-
Не хотіла б там заблукати😁😅
-
Можна
-
Мені зараз 40 та я у вересні починаю навчання на медсестру, так що 30 років це ще нічого. Мій брат в Канаді в 30 років тільки розпочав навчання) моя мама пішла навчатися тут у 62 рокі
-
Успіху в навчанні та good luck in your new career! 🤗
-
хочу в цю долину😎
-
Ну з Сарой Коннор вам там точно нічого не загрожує 😂
-
Збираємо експедицію
-
Кидайте локацію і беремо білет вихідного дня
-
Збираємо
-
там золото точно є, інфа 100%😎
-
Доброго дня, товариство! Прочитав отакий допис у VAC: Please note that if your name is not included in the Lviv VAC appointment manifest, you will be turned away and your biometric will not be collected. Чи правильно я розумію, що спочатку буде розгрібатись черга з львівського центру, чи все ж можна букати апоймент і при підтвердженні йти на біометрію?
22 Jan 2023, 19:22
Post 83735 of 123124
26 minutes ago