Українська Канада
-
@AleksandrIvashchenko, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
От я і думаю, нафіга мені ті штати 😂
-
Так
-
Цікаво як з канадськім громадянством… якщо в США знаходиш роботу, то треба візу оформляти чи як… Знаю медсестри туди їдуть бо краще платять ніж в Канаді
-
Молячи з тексту вброс ще й який. Звісно для дескридитації українців
-
Та не тільки медсестри і ще й податки не такі високі. Але знову ж таки потрапити та закріпитись там це важко, можна звичайно заплативши 20к адвокату
-
@anph13, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Yaroslava Dziuban, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Не дуже підходе, коли маєш family
-
Travel nurse вигідно і по Канаді, тут вони agency nurses називаються… Але ж це їздити по всій Канаді: місць-два в ВС, Алберта, Онтаріо…
-
Чув, що в США вигідно для Travel Nurse
-
Holly Molly 🤦♀️$20К і я так розуміє це американціх… трохи є сума… Це вже хіба переїжджати в штати після отримання канадського громадянства…
-
Patricia, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Так, а в Техасі адекватні
-
Привіт, в пошуках кімнати. Місяць тому приїхав в торонто. Розгляну усі варіанти.
-
Гарна історія. Дякую.
-
"Доброї години суток", "ми з коханими"? То "і" то "ы", шось не те..
-
цей вислів і так кривий, в перекладі на українську звучить ще кривіше, краще просто "вітаю" написати )
-
Вітаю! Друзі, хто може розказати, як проходить шлях отримання візи cuaet, коли чоловік, чи дружина іноземець, також є діти з двома громадянствами) дякую, всім гарного дня!
-
Dobryi den’ everybody
22 Jan 2023, 19:22
23 minutes ago