Українська Канада
-
А чи багато серед учасників тих, хто отримав біженство вдруге після німецького? Можете поділитися досвідом в особисті повідомлення?
-
Точно! так Я згадала
-
Українці не підпадають під категорію біженців, для того є CUAET програма, робоча віза строком на три рокі…
-
Біженство де?
-
Доброго дня! Чи може хтось порадити міграційного консультанта по Атлантичній пілотній програмі? Дякую!
-
Дякую!
-
Можете якщо цікавить щось в ососбисті написати
-
Надіюсь що і RNIP теж зроблять постійною.
-
В мене є питання по джоб офері. І так далі. Хочу взяти консультацію щоб переконатись чи все розумію правильно і чи всі документи в мене є.
-
Вона до 2022 року буда AIPP, зараз це AIP
-
Вона вже давно не пілотна, а що саме потрібно?
-
Доброго! Дайте будь ласка пораду. Якщо живеш у квартирі не один, куди можна сховати документи та ціні речі? Чи є послуги камер схову чи комірок? Хтось користався?
-
У банку можна орендувати ячейку.
-
Так є водійські права
-
Якщо в неї покласти на зберігання паспорти, як мене ідентифікують при наступних візитах?
-
А якщо нема – можна зробити photo id
-
У 99% випадків питають тільки дебеткц картку та ввести ПІН код, ІД я особисто предявляю, якщо вже йду до фінансового адвайзора
-
айді канадське, як є укр айді у нас (доречі його можете собі залишити як варіант) Але якщо є права то не можна фото айді робити
-
Що таке фото id?
-
Якщо посвідчення водія загубитися, чи є інші варіанти ідентифікації? Можливо по пін коду?
22 Jan 2023, 19:22
Post 85579 of 122737
3 minutes ago