Українська Канада
-
Доброго дня. Можливо хтось в курсі, чи впливає відкрита віза cuaet на продовження посвідки на проживання згідно п.24?
-
Ну і не $16)))
-
Ну в мене не 100)))
-
Дай Боже щоб всі ньюкамери так і заробляли по $100 на годину, але ж на практиці інком не є таким великим, багато починають з мінімальної зарплатні… Не всім так везе як вам 😉
-
В якому сенсі «надана можливість заробити гроші?»🤣
-
Ви сплачуєте податок з доходу. Тобто за те, що вам надана можливість заробити гроші. Чому дехто вважає, що податок це благодійність?)
-
В прямому. Не кожна країна вам надасть таку можливість.
-
Дякую за відповідь
-
Звучить приблизно як від братків наприкінці 80х початку 90х У нас с вами зовсім різне мислення )) Яку можливість надає країна якщо я заробляю на трейдингу?)))
-
я думаю, що профіт з працюючих українців для Канади великий, бо канада ставить свої інтереси на перше місце, як усі розвернені країни
-
Гаразд, якщо ви вважаєте себе манною небесною для економіки Канади, хай так.
-
Канада країна мігрантів, економіка якої працює завдяки ним. Це їх державна політика. Хоча у місцевих все більше питань, як вони прийняли мільйон мігрантів за минулий рік коли в країні немає інфраструктури для такої кількості людей - будується 60к домів на рік по всій Канаді всього. House crisis keep going
-
Та заробляйте собі на здоровʼя! Чим більше заробляєм тим більше податків платимо;)
-
Канада 🇨🇦 більше ставить на наших дітей і покоління після нас;)
-
Популярний хід при дебатах штучно перебільшити до неадекватності перебільшити мої слова, але це не працює) Я про манну не казав, я казав що дуже дивно чути що держава дозволяє заробити )))
-
Я сприймаю це як допомогу, можливість жити та працювати подалі від війни. Хтось вважає інакше, для мене це дивно)
-
Зі словами "ми приїхали підтримати вашу економіку" спробуйте сунутися до Америки, Британії, Турції або будь якої країни
-
От приїхало 1000 філіпінців, також працюють, сплачують податки. Щось відбиває на них Канада? Нічого. Вони такі, як і канадці, платять податки, бо така державна політика. При цьому цим філіпінцям держава не дала нічого безкоштовно. Приїхали 100 000 українців, почали працювати і сплачувати податки, як і всі канадці. При цьому їм Канада надала мільярди доларів допомоги. Де заробіток у Канади? Хто думає таким чином, то не знає навіть приблизних принципів економіки та як працює податкова система у державі. Ці гроші подарували українцям - їх НЕ МОЖЛИВО відробити. Так, завдяки допомозі стимулювали певні індустрії, але то виключно на певних локальних рівнях, типу готельні послуги, різні сервіси на іммігрантів ( які теж фінансуються з податків), тощо.
-
Ви знову щось додали від себе )) Ми ж конкретно про те що держава дозволяє заробляти і за це бере податки) А ви вже про війну почали ))
-
А в когось була схожа проблема, що при правильному вводі даних у кабінет IRCC - все одно видає помилку? Навіть тоді, коли всі дані змінили методом скидання.
22 Jan 2023, 19:22
Post 88399 of 122732
29 minutes ago