Українська Канада
-
Краще не варто
-
Ні, адже у Вас буде картка резидента Канади в такому разі
-
Бро , я брав перекладач і заповнював все сам так само і жінці робив!)) В тебе все вийде!
-
Покажи мені цю людину яка сказала тобі що їх не будуть видавати
-
А коли я отримаю ПР тоді потрібна буде віза у паспорт?
-
Аплікація дуже легка, немає сенсу комусь за це платити, на YouTube купа відео-інструкцій.
-
Віза робиться до 2 місяців, в Варшаві робив) нащо ти це робиш? Нащо людей обманюєш?
-
Чи є сенс подаватись на CUAET через різні агенції? Ціна ніби не велика, хотів би почути рекомендації
-
Я знаю декількох людей які ще з травня чекають
-
підкажіть будь ласка, ворк перміт надається на 3 роки с моменту в'їзду в Канаду? чи 3 роки зі старту программи?
-
Так якщо ВП не будуть видавати в квітні то не буде різниці робоча віза на 3 роки чи туристична на 10
-
Це про що ти взагалі? Знаю купу людей яким розглядали до місяця часу, приходить повідомлення на вклейку.
-
Це маячня ))) не треба в це вірити взагалі 😁
-
В мене від цих повідомлень про півроку вже напівінфаркт..
-
Дякую
-
Вітя не наводь на людей жах, я почитав що ти пишеш людям і у шоці, нащо ти таке пишеш?))) Цей бред!) По перше на 10 років віза туристична а не робоча, по друге людям спочатку дають візу на пів року для того щоб вони за цей час в'їхали в Канаду и там в аеропорту продовжують її на 3 роки. А саме важливо це подати документи до березня. Так що не неси усякі глупості )
-
Ще ні)
-
А ви вже заїхали в Канаду?
-
Зателефонуйте їм на гарячу лінію і спитайте свій health number, поки пластику не буде, можете просто казати його і вас все одно відобразить в системі 😁
-
Від здачі біометрії. Час очікування на вклейку від декількох днів до 6 міс. Потім десь місяць вклеювання займає. Якщо заїдете по цій візі після квітня, при умові якщо програму закриють, то скоріше за все ворк перміт не дадуть і вона просто буде діяти як туристична віза
22 Jan 2023, 19:22
9384/124350
30 minutes ago