Українська Канада
-
Ну як задали питання - таку і відповідь отримали)) Укрпошта та МістЕкспрес займаються. Можете переглянути та прорахувати попередньо вартість доставки на їх сайтах)
-
дуже логічно, дякую. Мене більше цікавить назва цих компаній, скільки це коштує
-
Нехай квітне українське радіо!
-
Дякую дуже за відповідь
-
Зробив українською,дякую за відповідь. Але по візі вона зможе в'їхати на 90 днів, а потім що робити ,як дитині залишитися ?
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка якщо я відкрию рахунок у CIBC і мені видадуть карту кредитну на 1000 ліміт, чи можна буде ще одну відкрити з іншим лімітом у іншому банку ? Мені рекомендували Servus Credit Union та Neo, чи нормальні це кредитні спілки?
-
Job!!! У Cape Breton , Nova Scotia Завод Cabot Gypsum пропонує роботу оператора на заводі по виготовленню гіпсокартону. ЗП починається з 18,5$-20$. Компанія пропонує підтримку ПР, транспортування до заводу, допомогу з житлом. Допомагає освоїти роботу. Рівень англійської розмовний. Кандидати з досвідом роботи на виробничому обладнанні будут у пріоритеті. Відправляйте будьласка резюме на пошту kate@bronatransport.com
-
Може хто знає що робити в ситуації коли у батьків CUAET віза, народилась дитина після завершення подачи на CUAET. Які документи потрібні дитині щоб приїхати до Канади?
-
А якщо ще немає що робити?
-
Із документів потрібно study/work/visitor permit та паспорт
-
не завжди, мою розглядають з березня от до сих пір. дзвонив в п'ятницю в сра, сказали ще 30 днів чекати
-
Доброго дня! Які документи потрібні для Ohip? Де його можливо оформити у Торонто? І що робити, якщо адреса поки що тільки Airbnb?
-
Дякую!
-
До 31.03.24 буде право
-
Привіт! Запитую для друзів, які отримали візу з CUAET.. Якщо вони прилетять в кінці жовтня, чи буде у них право на одноразову фінансову допомогу (3000 cad дорослим і 1500 cad дітям)?
-
Дякую!
-
Вітаю! Чи отримував тут хтось від банку листа з вимогою заповнити форму RC518 (Declaration of tax residency for individuals) для CRA? Вони просять надати український податковий/ідентифікаційний номер. Питання власне в тому чи надавати їм свій ідентифікаційний номер, або просити у банку виправити свої дані і вказати, що я не є податковим резидентом іншої країни (бо жодних доходів в Україні я не отримую і податків там не сплачую)? Дякую!
-
🔫 Galina кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @step_to_infinity, @lisova_ya_kate, Nataliia T., @lina_bya, Babanoob🍌 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 19:22
28 minutes ago