Українська Канада
-
А що це за виплати¿
-
І я не подавала декларацію за 2022… <але у мене і нулі там були б, лиш 15 днів у Канаді була на 01.01.2023>
-
А штрафу мені не прилетить¿
-
Тоді ще не знала
-
Вкінці-кінців, заробив уряд 🤣
-
(5 + 3) @mary_k_s, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Ждем коли прикриють індусів які їдуть сюди у фейкові навчальні заклади по таким же фейковим докам
-
(6 + 4) Янина Дар, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Як самому онлайн?
-
І 90% це індуси. Є купа інфи на редіті
-
Є факти. Купа людей закінчують "коледжи" а потім в хортонсі працюють у манітобі щоб отримати пр
-
Чому мені заздрити ? 3к на шару , віза за 2 тижня, на шару отель.
-
Не заздріть!🥳🥳🥳
-
Ні, то типу історія про Humber College та 700 студентів, яких планували депортувати із-за підроблених документів LOA
-
Це якійсь набір слів. PGWP не видадуть якщо закінчив щось що не має права такий документ видавати. Бо цей документ перевіряється при розгляді на піар. У кожного документа унікальний UCI номер
-
Я розумію😌 То просто я намагалась пояснити про що то мова)) А те, що пишуть невідома що - то вже інша історія 😅
-
Можливо є якісь Українські
-
Дайте контакти хороших імміграційних адвокатів
-
Знаю, але завжди хочу знати думку спеціаліста, навіть якщо це платно
-
Оцю дуже рекомендую. Професіонал. Вона по Онтаріо консультує, але загалом дуже добре знається на міграційних питаннях.
22 Jan 2023, 19:22
94581/124162
4 minutes ago