Українська Канада
-
Добрий день всім! Вибачте, якщо питання вже задавалося в цьому чаті, просто перешліть повідомлення, будь ласка. Таке питання, я разом з дівчиною подав заявку на канадську візу, вже отримали запрошення на те, щоб здати біометрію. Наразі знаходжусь в Болгарії, перевірив, що найближчий візовий центр в Румунії, яка процедура запису? за телефоном лише автовідповідач, а на листи не відповідають
-
А вам на пошту приходили? Просто цей лист мені на кабінет прийшов
-
Доброго дня! Шукаю гарного спеціаліста дерматолога-косметолога в Торонто, або в прилеглих місцях біля нього. Буду дуже вдячна за рекомендацію, дякую.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, хтось відправляю паспорт на вклейку з Бельгії у Дюсельдорф ?
-
Ось тут бачила оголошення facebook.com/groups/389805894911144/
-
Тобто це перший лист мабуть тільки? Щось довго тоді
-
Я теж відправляла через агенство, і мені трекінг номери прийшли через два тижні. Спробуйте написати до візового
-
3 неділі назад
-
Я відправляла також через агентство, то мені прийшли листи. Як давно ви відправили?
-
А можете дати цю групу ?
-
Подивіться на Фейсбук, там бувають оголошення.
-
Мені не приходили, я відправила через агенство. Того і нервую(
-
Підкажіть будь ласка де можно відстежити по трекінг номеру де зараз мій паспорт?
-
А вам приходили листи із візового центру? Їх повинно прийти 4. В 4-листі, в якому писатиме "The decision envelope for your application, tracking ID No. ***** has been received from the IRCC Office on **** 2022 at the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Warsaw and is ready for collection....."
-
Доброго дня! Хто писав доручення на іншу людину щоб забрала паспорт з вклеїли візою закордоном, хто може поділитися зразком як його писати🙏🏻
-
Буду чекати далі😳
-
В мене змінився коли візу вклеїли.
-
Поки ні
-
Зараз так як ви написали. Але такий самий статус був від того як мені її ствердили. Ну до того, як я відправила паспорт
-
Дякую)
22 Jan 2023, 19:22
9521/124535
about an hour ago