Українська Канада
-
Скопированно из описания программы квает Для виїзду достатньо просто подати заявку і біометричні дані до візового центру Канади, а для перетину кордону не обов’язково мати навіть закордонний паспорт. Аби виїхати, не обов’язково мати закордонний паспорт. У разі його відсутності країна видасть одноразовий проїзний документ
-
Доброго дня, чи можна приходити забрати паспорт в Берліні, без запису?
-
Підкажіть будь ласка,якщо я відправлю паспорт на вклейку в Варшаву курьером,то як вони мені потім його назад відправлять чи самій треба буде їхати?Може вже хтось відправляв до Варшава і знає,як його з візою назад отримати.
-
Добрий день.Я отримала 1 листопада візу по Українському паспорту.Але на днях вже забрала закордонний,то хочу відправити закордонний паспорт.
-
Це взагалі возможно? Канада це не Європа. Ви там не як біженець будете. Там зовсім інше
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка , хто отримав візу без загран паспорту ? 🤲🏻
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, як проходить вклейка візи якщо ми плануємо в'їзд до Канади за внутрішніми паспортами,а не закордонними?
-
www.momondo.ua
-
Доброго дня , підскажіть будьласка на якому сайті можливо замовити авіобілети до Канади за не великою ціною ????
-
Доброго дня, чи можна приходити забрати паспорт в Берліні, без запису?
-
Чи є тут хтось хто чекає або хтось з родини чекає на свою візу у Туреччині більше ніж 3 місяці?
-
Доброго дня. Підскажіть будь - ласка, є визначені години, коли можна забрати готовий паспорт у Відні?
-
Термін обов'язковий, але пробуйте відправляти, напишіть додатково листа з поясненнями
-
Добрий день! Можливо відправити паспорт на вклейку після 30 днів? Чи термін є обов'язковим? Дякую!
-
Доброго дня, взнали якусь інформацію?
-
У візовому центрі, при подачі біометрії весь персонал спілкується українською мовою.Непереживайте стосовно мови.Коли я здавала біометрію, то мені здалося, що я не у Варшаві, а в Києві.)))
-
Велике дякую!
-
дуже дякую!
-
а можете поділистись електронною адресою? буду дуже вдячна
-
Привіт,підкажіть,хто їхав в Канаду і знаходив сім’ю для тимчасового проживання,де ви шукали,які сайти знаєте?
22 Jan 2023, 19:22
Post 9545 of 122733
about an hour ago