Українська Канада
-
(9 + 9) @Afloat_Cypher, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
У них же на lpg/lng ге їздять, теракт???
-
(8 + 3) @despoileraouad, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Що таке lpg/lng?
-
Сжижений газ, там свій окремий ДВС, без бензину
-
Є відео поки що таке.
-
(1 + 9) Альона, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаю, скажіть будь ласка якщо ми з чоловіком подавали заявки з однієї аплікації, йому прийшов запит на вклейку візи, а мені ще ні, то ми маємо чекати мій запит, чи він може вже відправляти паспорт на вклейку візи?
-
Так, дякую)
-
"там", це в машині на lpg
-
Не хочу, щоб братові добавити проблем з керівництвом, не часто з Канади їм в бригаду Мавки 3 привозять, відразу буде зрозуміло хто написав і хто мій родич.
-
Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 1000 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Вдовиченко Вікторія Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 15,311€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 5168180012445836 PayPal: olenamail2018@gmail.com
-
Дякую, ми вже на дитину подалися, а де можна дивитися усі «плюшки» для PR
-
Доброго дня! Як чоловіку замінити права водійські у Торонто (стаж 10 років) якщо він ще не дуже добре володіє англійською? Чи це реально?
-
Там можно вибрати здавання на іншій мові. Рос точно є. Укр не знаю. Коштує там до 100. Забийте в Гугл, в кожному штаті свої ціни. В одному із даже просто міняють. Но нехай наперед підготується бо є знаки які не похожі на наші. Но в цілому логічні. За вечір можно вивчити.
-
Ну провінції. Смисл слова зрозумілий.
-
А як з практикою? Екзаменатор спілкується англійською
-
Не будьте снобом. Штат, провінція, регіон...це все взаємозаміняємі слова. Тільки ви могли подумати що таке ж як а США. Но state/province/region це взаємозамінні слова.
-
Багато канадців так думають
-
Якби я сказав регіон вам було б легше? Чим відрізняється регіон від провінції?
22 Jan 2023, 19:22
Post 96015 of 122723
about an hour ago