Українська Канада
-
Тут все довго
-
(2 + 9) @galago1919, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(6 + 7) @Splendent_billowy, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Буду скоро робити документи своїм батькам і є питання: police certificate можна взяти в Україні ще до виїзду в Канаду чи робити запрос тільки після виїзду з країни?
-
Буду скоро робити документи своїм батькам і є питання: police certificate можна взяти в Україні ще до виїзду в Канаду чи робити запрос тільки після виїзду з країни?
-
(9 + 1) @Superdistention_1933, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(10 + 6) @oChZRI, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Зробити можна, але він буде дійсним обмежений час (зазвичай це вказано в описі програми), і в процесі розгляду все ще можуть запросити новий.
-
Едмонтон дуже класний теж! Alberta
-
і часто роботодавець запитує сертифікат англійського рівня, чи є сенс його здавати?
-
Я хотів попросити, в кого є, покидайте будь ласка свої резюме, хочу мати пару прикладів
-
Так, планую через дві неділі летіти)
-
Ну пиши, принаймні порадою допоможу!
-
Ну напиши мені в особисті, знайду - скину які я резюме робив (модифікував базове резюме під різні вакансії). Не соромся якусь неправду написати, ніхто не буде перевіряти. На роботу на виробництві, наприклад, пиши що на схожому виробництві працював всі останні роки в іншій країні
-
А на яку вакансію ти претендуєш? Наприклад погодився би на виробництві бетонних модулів працювати (з останніх прикладів хто де знайшов роботу). Скоріш за все роботодавець буде орієнтуватися на те, як пройде розмова особиста під час інтерв'ю а не якісь бумажки
-
Головне на інтерв'ю показати себе (зробити вигляд) компетентною, енергійною, ініціативною людиною. По закону, навіть якщо роботодавець вирішить відмовитися від такого працівника, має заплатити за весь час, що ви робили
-
Всім добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, як впіймати вільний час у Консульстві в Едмонтоні? У дитини закінчується срок дії загранпаспорта.
-
Зустрілися два друга
-
Коли ти повертаєсся? В якій ти зараз країні
-
Дякую, сам як?
22 Jan 2023, 19:22
96155/124170
5 minutes ago