Українська Канада
-
(8 + 1) Viktoriia Protsiuk (Zasidko), будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Так, бо евалюація то інший процесс -відповідності систем освіти. А не форми документа тільки.
-
(5 + 5) @tekstunazakaz, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(2 + 8) @Peachy_Peach, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(5 + 3) @Peachy_Peach, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Думаю треба уточнити . Там постійно якесь нове кіно… як і з польським кордоном .
-
А омеги знайомий так заходив подавав . І забирав мої готові . Я теж його реєструвала під запис .
-
(5 + 8) @AndreyIce, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Підкажіть будь ласка,чи можна перевірити статус GSt заявки,якщо ще немає акаунту на Canada Revenue?
-
привіт, хто може порадити ліцензованого іміграційного консультанта?
-
Дякую
-
Зрозуміла . Дякую. Можливо знаєте який в них там графік бо не можу знайти
-
Видумка.
-
Привіт громадо Є питання можливо хтось знає , читав що якщо ти залишаєш Канаду на завжди то можна повернути усі податки Це правда чи видумка ? Можливо хтось знає
-
О, тут більшість канадців поїхали б до Мексики чи коста ріки 😂
-
sounds like a plan :D
-
за такою логікою можна сказати що все, їду з Канади назавжди, сплатив за 30 років десь 800 тис податків (а може і мільйон), то віддавайте я буду чілити в Іспаніїї тепер на ті гроші
-
Теж так думав
-
більш не ходіть туди де ви то прочитали. Інша інфа там також такого ж рівня фейків
-
На жаль, уже форма закрита :(
22 Jan 2023, 19:22
18 minutes ago