Українська Канада
-
Коли були у Львові на біометриці, підходили кур'єри, які за гроші займаються відправкою паспортів на вклейку візи. Коштують їх послуги 2000грн за один паспорт. Оплачуєте ці кошти, коли отримуєте вже готовий свій паспорт з візою наложкою на новій пошті.
-
Моє агенство meduza_visa (інстаграм можете ознайомитись і в гугл з відгуками я в місті Черкаси ) відправляю 2 рази на тиждень приймаю оплату на рахунок ФОП працюю офіційно якщо є бажання звертайтесь🕊️
-
Написати у візовий центр уточнити де зараз Ваш документ який статус має або зателефонувати їм згідно правил візовий тримає до 120 днів після вклейки потім відправляє в консульство Канади і там передають в консульство України а ті в свою чергу в Україну в підрозді паспортного столу де був виданий паспорт ( якщо працює якщо ні найближчеий беспечний та працюючий до регіону)
-
youtu.be/eqsxmdlDhnU
-
Дякую
-
Лист запрошення на біометрію, згоду на обробку персональних даних, паспорт.
-
Повністю всю сторінку?
-
Теж підходили, але чи надійні вони)
-
А потрібно якась заява? Чи не важливо хто паспорт подає?
-
В понеділок відправляю. Вже підготувала все необхідне.
-
Ви йому відправиляли?
-
Але ми їх послугами не користуємось. В мене син живе в Варшаві. То сенсу нема звертатись до чужих людей.
-
Так гроші наперед не платите. Коли паспорт буде готовий, його відправляють наложкою новою поштою Вам. Ви на відділенні відкрили, побачили візу, оплатили. Немає сенсу їм там стояти і обманювати.
-
Так, потрібна. Від руки довіреність в довільній формі на англійській чи польській мові. Consent form 1-3 сторінки заповнити (скачати на сайті). При отриманні паспорта після вклейки, сказали в консульстві треба мати ксерокопію мого паспорта, і документи сина, що підтверджують його особу.
-
Десь можна побачити знайти зразок?
-
Ні. Того, що віддаєте на вклейку