Українська Канада
-
Дякую
-
Дякую
-
Вітаємо, Maria Gord✨! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Dr. Majdi Askar Medical Clinic on 107 Address: 10904 107 Ave Phone: 780-802-5795 Dr. Savitsky Heritage Village Medicentre Address: 2041 111 Str., NW Phone: 780-438-2306 Blatchford Field Medical Clinic Address: 11541 Kingsway Ave, NW Phone: 780-809-1495
-
Але в декларація нема нічого поганого і гроші які задекларовані не підлягають податку (можливо помиляюсь)
-
Але декларація 10к канадських долларів
-
Декларування потрібне у країні через яку такі гроші переносиш теж
-
Я не про Канаду а про країну звідки летиш до Канади
-
Прийняли і нічого не сказали
-
Ну в мене не було довідки
-
І яким же чином пронести у країні звідки летиш до Канади таку сумму якщо не має документів про доходи
-
Доброго дня! Чи є сімейний лікар в Ванкувері?
-
УРОКИ ВОКАЛУ ОНЛАЙН 🌎🎶 Привіт,мене звати Юля!🙏 Я викладач Вокалу🎙️, а також співачка👧! Хочу допомогти тобі віднайти свій голос!🔊 ❕❗Я точно знаю як це зробити на уроці Вокалу (online)🌐❕❗ Адже з'їла на цьому п'ять пудів солі і врешті заснувала свою МУЗИЧНУ ШКОЛУ ОНЛАЙН sing яка навчаю дітей та дорослих по всьому світу ✔️Використовую професійну апаратуру🎧 на своїх уроках. Такого ви не зустрінете н і д е !!! ✔️Маю вищу освіту ✔️Викладаю 3 мовами (eng,ukr) ✔️Виступала для Юлії Тимошенко,а також по всьому світу на гастролях 😅 ✔️Провела понад 4000+ тис уроків ✔️Доступний формат: індивідуально (10% з уроків йдуть на потреби ЗСУ)🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ⬇️⬇️⬇️ -Перший урок 3💶 євро! Або 3 💲
-
Так я показував і розказав що не зміг задекларувати
-
якщо знайшли то оштрафували би