Українська Канада
-
Ні, якщо ти достатньо часу витрачаєш на дітей, то вони довіряти будуть тільки тобі. Якщо ти вчиш їх теж і вони бачать результати як покращується їх життя, то кому вони будуть довіряти і яких друзів шукати?
-
Так виходить якщо батьки роблять систематично помилки, тому що не мають знань. Я завжди готуюсь до таких серйозних проектів як діти або бізнес або сім'я. Треба спочатку розуміти і знати як це працює, щоб не робити помилок або зменшити їх і тільки коли готовий заводити дітей і т.д.
-
Треба не рибку давати, а вчити ловити рибку
-
Ок, аргументи пішли такого типу як нижче: А: Щоб чогось досягти потрібна дисципліна. Б: де твоя дисципліна? А: немає в мене Б: тоді дисципліна не працює і вона узагалі не потрібна П.с. conversation is closed. No make sense
-
не завжди
-
Вінніпег на 3 місці???😂
-
Статистично так, більшість це бідняки, або з проблемами. Або в минулому були бідними. Залежить від злочину звісно
-
Там крім Гатіно та міста Квебек, все інше і є Монреаль: Кіркланд, Лаваль, Вестмаунт, Лонгейл, Роузмір, Ст- Бруно-де-Монтравил, Ла Прейрі, Бушервіль - це все по суті райони одного міста. Єдина відмінність - в самому Монреалі не можна повертати на червоне світло направо
-
чорний шкіряний - схожий як з мема про спеціалістичну кіноіндустрію
-
Куплю диван для зйомок