Українська Канада
-
Я взагалі не розумію для чого щось коментувати по Залужному - якщо він ну реально а ні слова про це Все решта це фантазії кожного з нас .... І не більше..
-
Суть що ,я писав що хто Єрмаку не подобається пролітає .... Там вже десятки людей
-
Ну а тепер уяви що буде якщо він зробить біженство? Як сильно дух впаде бойовий? Може він не хоче цього і теж надіється на щось
-
По суті те що я написав. Мєтч трохи
-
Я навіть не буду відкривати Ссилки на Facebook
-
www.facebook.com/share/p/W8jQ2z715BaPVisP/?mibextid=qi2Omg Так вірите чи піздь@ш?
-
Може він зараз взагалі собі курить під Snoop Dogg і голий бігає про готельному номері... І що далі .... Це догадки 😂😂😂
-
Те що іі зовсім немає. Яка позиція опозиції по питанням мобілізації?
-
На скріні який ви назвали "піздь@ш" є ім'я автора інтерв'ю з Залужним - Карл Волох. Скинув його пост з інтерв'ю на його сторінці. Можете ще глянути в Вікіпедії хто це ... Але ні, не треба. Це піздь@ош😂
-
от цікаво , коли ти побачиш що твій форум став унітазом для політичного гівна і пліток, і почнеш чистити його?!
-
Привіт! Чи є ще в аеропорту Торонто кімната, де українські волонтери зустрічають по програмі CUAET? Я розумію, що програма CUAET вже призупинена, але можливо залишились якісь волонтерські активітіс, можливо хтось недавно прилітав до Торонто, напишіть будьласка в особисті. В мене вже є ворк перміт, а дитина (12 років), буде летіти до Торонто вперше по візі. Чи потрібно дитині якась реєстрація, отримання якихось паперів в аеропорту, якщо програма вже призупинена? Буду дуже вдячна.
-
Вже ні
-
нема такої держави
-
бо ти руска щелепа
-
Та по х... мені
-
Я написав в Молдавію Замість в Молдову
-
Я не дуже зрозумів тебе)
-
То піздець Відмінок не правильно сформував А я дивлюся що мені вже другий підряд пише ,немає такої країни Я думаю що за хуй Поліз в Google і зрозумів Але не щирий мені пише - немає країни
-
Тепер ти бачив усе )
-
Я сука ще не бачив щоб людей зі Львова називали руськими щелепами
22 Jan 2023, 19:22
Post 108581 of 122739
27 minutes ago