Українська Канада
-
Майже половина українців вважають, що телеграм канали постять лише перевірену інформацію — КМІС P.S. Будьте уважні і довіряйте тільки офіційним джерелам
-
Так пишите, наче вважаєте, що Крим, Донецьк і Луганськ - Росія
-
От ті, котрі не були в Україні останні років 10-15, маючи при цьому громадянство Румунії, Угорщини, Польщі чи хоч КНДР, мабуть і кайфують, остільки, вони не змушені були тікати з окупованих територій
-
Та знаєте, з одної сторони не хочеться нічого казати. А з іншої згадуєш як пенсіонери, інваліди які жили на окупованій території приїжджали до нас по виплати, а самі далі там сиділи. А тільки припікло і задумали кудись поїхати, то дістають не паспорт росії чи днр/лнр, а український. А потім з європи розказують яка Україна погана. Таке було і не раз. І на жаль не можна ніяк зрозуміти яка це людина поки вона сама не признається
-
Який саме сайт?
-
Будь ласка, опишіть коротко кроки, які Ви робили і які дані треба. Дякую
-
образно. Суть у тому, що cuaet їм схвалили, і вони тепер знаходяться там, де хочуть. Я нічого проти цих людей не маю, до того ж, якщо Канада сама зацікавлена у мігрантах
-
Як людині яка народилась в Донецьку, і прожила 5 років в окупації перед тим, як переїхати до Києва, дуже забавно спостерігати як Українцям в Канаді мешканці Донецька заважають. Не дай боже пережити те, що там відбувалося. І так до довідки, на Донеччині ще з радянських часів був один з найпотужніших проукраїнських рухів, а під час окупації 2014 року проходили найгостріші проукраїнські протести, які зібрали понад 10 тисяч людей. Но вибачте, в місто заїхали російські танки, а активістів закатували в Донецькій ОДА. Але ні, Донецькі знову винні:)
-
Думаю, що Ви тут самі собі відповіли на всі "чутливі" питання: "І на жаль не можна ніяк зрозуміти яка це людина поки вона сама не признається". Тому і одразу засуджувати людей не можна, тому що Ваша думка може бути помилковою і далекою від реальності. Убрання вітають, розум прощають.
-
Зайшла за 15 хвилин, оновлювала сторінку, відкрилась анкета, ввела свої данні. Готово. На ютуб є відео як заповнити анккту, дивилась його до розіграшу, тому питання мене не смутили, знала які данні треба підготувати.
-
Дякую за довідку, але я трошки знаю історію Слобідської України і Донеччини)) Від козаків до Юза і далі. Сподіваюсь, що Ваше повідомлення прочитає якнайбільше людей
-
Анкета VFS Consent Form, яку треба заповнити (перші 2 сторінки) і вкласти у конверт разом з паспортом на вклейку візи та запрошенням на паспорт. Якщо паспорт забиратиме ваш представник - заповнюйте і третю сторінку.
-
Усім привіт. Підкажіть може хто знає чи оформляв сам. Чи можна оформити візу CUAET для людини у якої не має закордонного паспорта? Чи та віза дійсна весь термін чи потрібно заїхати там наприклад за півроку чи ще якісь особливості. Взагалі хто знає цю тему та деталі будь ласка підпишіться. Дякую!