(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І що далі? Я не відмовляюся від своїх слів
-
ні, я вже все сказав, просто скрін аби не бути голословним
-
Боже…ще щось «розумне» скажете?
-
хочу застерегти спільноту - сам був учасником тієї групи, поки адмін не розродився шовіністичними закликами про "псування нації", якщо українець спілкується російською мовою.
-
Моя особиста сторінка @ukrainian_in_canada Наш канал t.me/ukrainians_in_regina Та група спілкування t.me/ukrainian_canadian
-
Наш рух - 🇺🇦Українці в Реджайні🇨🇦 це добровільна та нефінансова організація, яка допомагає новоприбулим освоїтися в Канаді, місто Реджайна. Ми працюємо на безоплатній основі і все що ми робимо йде в допомогу українцям та Україні, як державі та нашій з вами Батьківщині. Наша місія це донести інформацію від офіційного джерела до кожного українця, який потребує допомоги 🏆 Ми маємо лише одне правило - спілкуватися українською та англійською мовами. Російська мова на наших заходах та в соціальних групах є під забороною. Можливо комусь це буде неприємно, бо "притісняють" або " какая разніца", проте ми - Українці в Реджайні - прагнемо відновити старе та створити нове поняття важливості української мови, особливо під час російсько-української війни та попри історичного прагнення заборони нашої мови (аж 136 разів!). Якщо не знаєте, чи важко спілкуватися, бо жили на сході України - ми можемо допомогти з цим. Ми знаємо нашу історію і саме тому прагнемо зробити все можливе для розквіту України на новій геополітичній карті. Надіємося на ваше розуміння та з нетерпінням чекаємо на зустріч вже в цю суботу о 10 ранку в Regina Public Library 😊
-
Всім привіт! 😊 Вітаємо кожного українця! 🇺🇦 Ми раді бачити щотижневе збільшення відвідувачів наших заходів в Regina Public Library, а тому запрошуємо всіх доєднатися до чергової суботньої зустрічі 😉 Місце - Regina Public Library - 2311 12 Ave. Regina 📍 Час - Субота (23 липня), з 10:00 до 12:00 🕰 Цієї суботи нашим спікером буде Олена Шиян (Olena Shyian)- українка, викладачка Regina Catholic Schools, президентка Ukrainian National Federation`s Regina (UNF) та просто хороша людина 😱 Вона поділиться інформацією стосовно освіти в провінції Саскачеван - про початкову та старшу школу, а також щодо вступу до університету. Окрім цього ми зачепимо тему гуртків та суботніх шкіл. У вас буде можливість почути справжню реальність від українки, яка живе в Канаді більше 15 років; особисто познайомитися, поставити свої запитання, отримати контакти та багато іншого 😇
-
Хз ли что-то изменилось с 2011, но: 1. Часто земля закупается контракторами-девелоперами (не строителями) целыми участками - районами, и перевыкуп почти невозможен. 2. Лигал подтверждения геодезисты, которые заверяют ваш участок. 3. Надо проектировать участок, тут только через компанию, это вроде как дорого. Проект должен соответствовать, иначе можно схватить штраф. 4. Для многих аспектов что бы понять как тут все происходит прочтите «building code». Рутина заключается в том, что на каждый этап строительства вам нужно разрешение, если это делается не от компании. 5. Ремонт внутри дома можно самому делать 6. Постоянные инспектора