(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я когда-то хотела на поезде с машиной. Это было достаточно дёшево, но такие грузовые поезда забитые
-
Онли кроссовер. Потому что одна яма и для мелкой машины это фаталити
-
Ні, може було б довше тоді, Київ Чоп мега гружена дорога
-
повторять не советую, хз как там на низком клиренсе ездить
-
Ну та Київ Чоп норм дорога, правда було б краще якби була ширша
-
В п‘ятницю пообіді?
-
До дупи то, я про дорогу на Карпати
-
Хмм, я з Франика через стрий до Ужгорода доїзджав за 5 год...
-
У Львові розширили обїзну але цього всеодно мало
-
Це на трасі, не у львові
-
Я ездила в Карпаты на миате с новыми японскими дисками 🥳
-
Є таке у Львові вічні пробки
-
Я не про це, нові дороги в розумінні новий маршрут ніхто не робив, але можна ямково ремонтувати а можна повністю насипати нове покриття, я про це. Взагалі закон про концесію прийняли, а вот коли реалізують подивимось
-
Те саме про Львів-Мукачево, 4-5 годин після Львову в п‘ятницю нікуди не зникли, але диски менше рівняти, це точно
-
Львів-франик тільки переклали покриття, сама траса так само іде через села, з корками по декілька годин в вихідні на світлофорах
-
Ехал из Кремня в Карпаты осенью 2021ого. От начала киевской области до Львова я не верил, что я в Украине. Думал куда-то в Германию трансгрессировал.
-
Хз, по Франківській області дороги повністю з нуля робили. Ковідні не ковілні гроші, мене цікавить результат, який був видимим. Наприклад до тернополя окремо робили дорогу, далі укріплення мостів окреме щоб не обвалювались нові куски дороги як це раніше було. Залежить від підрядника, у Франику це Пбс, у Львові це Онур (Турки)
-
Не рахуючи що то були грощі з фонду на ковід все ок, плюс те що багато де роблять тільки покриття краще, але не переробляють саму трасу
-
не, мне интересно кто где уже сейчас. Мы вот в Калгари собираемся тоже, уже были бы люди которых можно было бы спросить на какие три буквы идти и куда за SIN или тому подобное
-
и добавить пункт посмотреть результат или еще не в Канаде
23 Jan 2023, 01:02
Post 122472 of 627588
about 2 hours ago