(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хватит 20к?
-
Буває краще на місці знайти щось, більше грошей
-
А вот до речі, якщо вони вже повнолітні, теж не можна?
-
Ну я з компанією на букву Е, подивлюсь що вони мені запропонують. )
-
До КУАЕТу, люди їхали з 20-25к кешу, оплачували всі фі за візи і ПР, медогляди. І якось влаштовувались. Зараз майже шара, гріх не скористатися. Навіть якщо б у мене не було можливості релокейшину в межах фірми, я би їхав. Хай навіть на початку підроблявся би десь не по спеціальності.
-
Единственное что нельзя разнополых детей старше 5 лет в одну спальню селить, но даже это очень мягко енфорсят
-
В результаті в США знайшов варіант ліпший по грошам, хоча наче США дорожче Канади але і компенсація в айті вище
-
У мене знайомий хотів в Канаду, але у нього сім’я з Донбасу - домівки вже немає, забрав і маму і дітей чужих, але в Канаді сказав фінансово важко сім’ю забезпечити, це при тому, що він архітектор )
-
Все так, потрібно розуміти куди ти ідеш і на що можеш розраховувати. Звісно поки там не побуваєш - повного досвіду не буде, але інфи в неті і від блогерів навалом
-
но хоть не большая)))
-
а, собака еще)))
-
то все залежить. Якщо мати подушку, хороший досвід роботи, то не має проблем. Люди їдуть на ферми і на будівництво, і не плачуть. Якщо їхати і розраховувати тільки на чиюсь допомогу, то точно не варто.
-
вопрос в том, сдадут ли нам еще такой дом)) мы же ньюкамеры без кредитного рейтинга, скорее всего без оффера. да, у нас есть запас кэша и на банковских счетах, но как я понял, местным лендлордам пофиг на все это
-
или Миссисогу, или Лондон