(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так кредитку по пошті відправляють
-
тобто картку банк не видає одразу? її треба ще очікувати?
-
www.narcity.com/people-want-to-move-to-canada-more-than-any-other-country-here-are-their-reasons-why
-
Я свою чекаю ще поки, але має бути онлайн переказ мабуть
-
як погашати кредитку? готівкою?
-
у мене аналогічне питання не можу розібратися як у СIBC погасити кредитку? місяць ще не пройшов, але я не бачу що натиснути щоб перевести гроші
-
Debit - витрачаєш лише свої гроші, які туди поклав або прийшла зп Credit - витрачаєш гроші банку в кредит, маєш погасити борг протягом 21 дня, щоб не нарахували відсотки (типу як кредитний ліміт у нас в Моно або Приваті)
-
вітаю, прошу підказати різницю між кредитною та дебетною карткою? чи є якісь обмеження для дебетної? в Канаді залишатись не планую, просто потрібен рахунок на кілька місяців
-
Нагадую про Linkedin networking: docs.google.com/spreadsheets/d/1Gg8bcZMF4gJHi3e4LpWEJMfGsiJTmCp6vXJQk-sYRsI/edit?usp=sharing (додавайте посилання на свій лінкедін і кидайте реквести кільком людям зі списку) також додав дві нові колонки про лінк на гітхаб і дату коли прилітаєш, заповнювати не обов’язково
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/69 Можна напряму написати сюди на емейл visa.vfsglobal.com/pol/en/can/contact-us
-
Привіт народ, чи хто в курсі де в Торонто можна зробити лазерне гравіювання клави українською мовою?
-
відносно не довго, до 2х тижнів
-
а скільки часу пройшло між сдачею біометрії і повідомленням про узгодження візи?
-
де саме ви заповнювали контакт форму? на ircc порталі?
-
Сама вклейка зайняла 1 день. 31 травня віддав, 1червня візу вклеїли, а потім ще місяць відправляли назад в візовий центр
-
Напишіть просто їм в контакт форму звичайну. Відповідають на наступний день. Мені замість повідомлень про те, що візу вклеїли прийшло повторне повідомлення про валідність біометрії
-
docs.google.com/spreadsheets/d/1sgUPbogDw7V4rakrBSJ07_YLhvVem79rtGq7Xj__ec0/edit ось тут статистику можна глянути
-
дякую!
-
Особливо з варшавою
-
Привіт, це нормально.
23 Jan 2023, 01:02
Post 128263 of 627730
9 minutes ago