(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
greater toronto area пару городов возле торонто
-
Що таке GTA? Підозрюю що це не grand theft auto 🤔
-
#оффтоп народ, чи міг би хтось, будь ласка, порадити місця, де купляли б/у машини в GTA?
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRamfRIKR5NpHl2UMQloOipIIeI_B40A8IWNGZCbOH8sLuvg/viewanalytics - тут результаты будут
-
forms.gle/tULXxPV4aiEHp2tP7 Запилил опросник по локации, кто уже в Канаде или планирует скоро приехать пишите плиз только название города на английском, что бы потом статистику можно было собрать нормально)
-
Да, показываешь визу в старом а заезжаешь по новому и в новый же штамп ставят. Где-то нагугливалось в интернете что-то официальное по этому поводу но ссылок у меня конечно же нет. 🙂
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/flight-information.html
-
Відкрили реєстрацію на рейси з варшави(чартерні) no cost(19:00 за київським часом старт)
-
@sdwvit спам
-
Да если это виза США )
-
нєхер чим мені зайнятись)))
-
з такою візою легко продовження отримати
-
Оставить паспорт ( я так делал)
-
Да не неделю назад 2 визы на 10 лет
-
на 10 лет вклеивали скорее всего в самом начале, а потом поняли, что погорячились слегка
-
так в тому й справа що я сіньйор 8-9yoe, але видно чи просто не дивились резюме чи побачили що я в канаді але достовірно того ніхто не зна
-
Да канадские госслужбы можно использовать как генератор случайных чисел)
-
чаще вклеивают до конца действия паспорта, не на 10 лет. но были случаи, когда вклеивали такую же одноразовую на полгода
-
А чи є десь інфа, вклеюють також на пів року одноразовий вїзд? чи вклеюють нормальні? Бо хтось пише що вклеюють 10 річні або до кінця паспорта навіть якщо прийшла фойл лес, іншіж пишуть шо вклеюють одноразовий вїзд і також на пів року що є тим самим що й фойллес
-
Сейчас ещё 3 апликанта в ожидании. Я отпишу
23 Jan 2023, 01:02
Post 144726 of 629857
about 2 hours ago