(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
гемора меньше буде коли відразу на старті все правильно запустити. купу історій від людей чув які не правильно тратили з кредитки гроші
-
може не так драматично, зі скором вище 600 будете взагалі жити - не тужити
-
кешбек + можна відкрити партнеру спільний кредитний рахунок і так вести сімейний бюджет. останнє можна і в банку, але у нас різні банки і ніхто переходити не хоче)
-
в мене 3, і ще які не юзаю (тангерін і ще якась)
-
Ну как сразу, за год
-
в тебе більше 1 ?
-
юзати кредитку не більше 30% ліміту і гасити кожні 2 тижні більше кредиток погашено - більше скор
-
з маленьким скором можна також взяти якщо салону щось не підходить по цьому питанню, то він може запросити 'завдаток', який віддається в кінці лізу буквально вчора нам це сказали)
-
Підкажіть, до речі, про кредит скор, як його нарощувати? І чи мій американський кредит скор за 2013 рік якось вплине на канадський?
-
Почти! (Сори, не удержался)
-
basement
-
Лол, это как? Под мостом жить? :D
-
не знаю, давніше приїхав, особисто в мене були трабли з правами так як в них не було дати дії до
-
А каршерінг доступний новим імігрантам?
-
обовязково! на квартиру питали 700+ но ми забили на квартиру
-
До речі, як швидко можна взяти авто в лізинг? Треба мати гарний кредит скор? Хтось має досвід?
-
Хмм, значить для QA все погано з того що мені казали і зо каже glassdoor це 70 в середньому можливо 75. В Торонто
-
на них як завжди деманд найбільший
-
не, контора из сиетла, црмка вроде
-
Прям вот так сразу? Пора походу прыгать на ТС больше
23 Jan 2023, 01:02
Post 145523 of 628274
2 minutes ago