(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, які загальноприняті плюшки в Канаді зазвичай надає роботодавець? Хто сплачує страховку? Якщо сам, то яка її вартість може бути?
-
Вони через paybright в Канаді
-
спасибо
-
І відеокарту навіть можна придбати за норм ціною?)))
-
блин, зря видяху привез чтоль? думал сразу квартиру в торонто взять(
-
тоді рекомендую комп зібрати, зараз якраз цінники пішли трохи вниз на комплектуючі
-
Я честно кажучи не фанат яблука, мені би звичайний потужний ноут, або нормальний комп, багато софта встановлювати і хочеться, щоб не були "приколів"
-
У епла є свої інстолментси, от зараз оплачую айфон, і мені окта покриває як місячний бюджет на зв‘язок
-
Instalment payment
-
Да, есть несколько компаний кто даёт рассрочку без процента, например paybraight позволяет технику apple брать
-
у меня просто адрес и зип код спросили где я щас живу и их не волновало - врменное место или постоянное вп, паспорт из доков нужно бьіло (вроде, но лучше проверить) физическую карту син больше не делают, по єтому на адрес ничего не придет) в пнд оформлял
-
Так, я сам оформлював в перший день в канаді і жив в еірбнб
-
Спасибо большое... Вы точно уверены? Ладно
-
без %
-
вам треба просто адреса, нічого від хостів не потрібно
-
Это без %, или берётся комиссия?
-
Installments, на вашій кредитці можна оформити
-
Да.. говорили что надо что б куда-то написали мои хозяева, что я у них живу... Вот куда?
-
Кредиткой можно оплатить всю сумму, а если я хочу поделить на несколько частей и платить части, как это называется/оформляется?
-
є, klarna чи в вашому банку
23 Jan 2023, 01:02
Post 149522 of 629850
4 minutes ago