(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так війна все змінила. Тому цей чат і існує
-
слабкі якісь у вас аргументи, Канада >> України, бо в школі дитину не булять це авжеж добре, але айтішнику ж краще в Україні а чому, бо податок 5%, а ще над головою ракети літають, і наркомани в дворі бігають ps сарказм
-
Мне больше интересна реакция. Ну решил человек что не хочет в Канаду, чего его переубеждать
-
Сталкиваешься с разницей в общении постоянно - в магазинах, на дорогах
-
возможно я не правильно понимаю пенсионные накопления в канаде, но там чем больше держишь на счету тем выгодней по налогам? или не важно и просто льготы только после 60? ПС FIFO -> first in first out LIFO -> last in first out
-
Ага, я тут знаю сім'ї, які повтікали з Донецьку до Києва, потім до Львова, тепер сюди.
-
Ну це еджкейс
-
И вообще по развитию общества как-то так.
-
У нас ребёнка с особенностями развития булили в Украинской школе, даже в часной. С Канадой разительный контраст.
-
Ні я не кажу що в Канаді погано, а в Україні добре. Я кажу що саме айтішникам краще в Україні (або Грузії Турції).
-
А саме екстренна рятує життя
-
Нормальна страховка й екстренна допомога не сильно пов'язані
-
бо щось знаємо, чого ви не знаєте, очевидно ж 🙂
-
Ты хочешь доказать как в Канаде хреново и как хорошо в Украине? Или хочешь что бы тебя убедили переезжать в Канаду?
-
если в селе - да я говорю про нормальную страховку если что
-
а можна в 2 словах що за fifo lifo?
-
Комусь за 3, комусь за 23
-
я вызывал 1 раз, приехали за 3 минуты не думаю что в канаде на много быстрее
-
Ще може метеоритом вбити
-
1. Приїхав пару місяців перед війною. І добре пам'ятаю, як то заспокоювати кастомерів, шо ті всі загострення і навчання - то все далеко, і все ок. 2. Тут в нас купа можливостей. Хоч - працюй на ФААНГ, хоч - напряму на США. В їх таймзоні. 3. тут в дитини купа можливостей. Вона буде нормально жити, навіть, якщо піде на просту роботу. В нас крім ІТ і бізнесу мало хто норм живе. 4. Не дай бог шось страшне станеться типу раку 5. Дуже харило ото наше рішалово, взятки і т.д. І т.д.
23 Jan 2023, 01:02
Post 150365 of 618284
3 minutes ago