(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
если семья из 2х то вполне есть смысл особенно если один/оба не-айтишники
-
Якщо серце прихопить - дома тобі гайки, а тут відкачають, якість харчових продуктів і тд
-
Я не чекаю, але цікаво чому ж ви все ж їдете
-
Сюди не їдуть за грошима, тому не чекайте, шо ми вас будем переконувати їхати сюди :) На ДОУ про то купа срачів :)
-
Кожному своє) Хтось їде за грошима, хтось заради майбутнього дітей, хтось - бо йому нікуди вертатися, хтось - за для нових можливостей.
-
США - також дорого але сенс є
-
Це очевидно. Просто коли зробити математику, то виходить що це не просто дорого, це не має сенсу
-
Скільки? Я в Україін не трачу і четвертої частини ЗП ні в чому собі не відмовляючи і сидячи зимою по тайландам. Що я назбираю в Канаді коли там майже вся ЗП - тільки щоб жити більш менш
-
Канада це дорого. Так завжди було. І ніхто цього не приховував 🤷♂️
-
У меня назрел вопрос: если снимать деньги с пенсионного счета, то они снимаются в режиме FIFO или LIFO или ты сам как-то указываешь какие имеено деньги снимать?
-
farewell, my friend 🙂
-
Ти порахуй ще скільки в Канаді можна накопичити, порахуй наскільки в Канаді дешевші промислові товари.
-
Та це з самого початку було очевидно
-
порахував що мені треба заробляти в канаді приблизно 150к щоб мати на руки після податків ті самі гроші, що маю зараз в Україні після українскіх податків. Але потім в Україні в мене майже вся сумма лишається бо куди її тратити. А в Канаді за житло пару тисяч, за машину і страховку тисячу, їда тисячі дві, школа та інше - ще пару тисяч. Якого чорта в ту Канаду пертися… Канселюю заявку, фтопку.
-
опа dou.ua/ упав
-
страшні гроші
-
Конвертнул в cibc 500 кадов, получилось 12954 🥲
-
Короче как оказалось nbc нет в Галифаксе, на карте отмечены просто офисы, не отделения
-
Ага
-
производство под разные рынки...
23 Jan 2023, 01:02
3 minutes ago