(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
оно дается автоматически
-
Excuse me, how you get this promotion?
-
Якось так
-
вот вам и хихи хаха
-
все оказалось даже проще, нашлись еще варианты, как волонтер таскать из польши машины для зсу
-
кстати я тут раньше говорил про выезд из украины через работу
-
думаю все еще при желании можно найти как выехать
-
Disability
-
і купу часу на то потратити ще)
-
це треба знайти дуже хороший контакт, бо так просто інвалідність зараз не отримати
-
в мене в батька комісія по інвалідності скоро (3тя група з 2020 року) і мали б давати 2 групу цей раз. І то є сумніви що дадуть. а з вулиці за гроші то взагалі нереально, якщо нема прям хороших контактів
-
ну час то є в тих хто не виїхав)
-
+ ще проблема отримати пенсійне правильне бо воно кінцева мета
-
вопрос, сорян, небось 100й раз. Ударьте и отправьте поискать наверех. CUAET - можно после вклейки в пасспорт заезжать и выезжать много раз? или это только для первого въезда и потом только после всех оформлений можно выехать? Или как-то вобще иначе?
-
ну я ж так розумію, що не просто так будете оформлювати, а тому що є передумови по здоровʼю
-
Якщо вклеєна мультивіза - їздиш скільки хочеш
-
Заступник міністра оборони Шаповалов, який відповідав за тилове забезпечення ЗСУ, подав у відставку. UPD: Він попросив звільнити його, щоб не створювати загрози для стабільного забезпечення ЗСУ внаслідок кампанії звинувачень у закупівлях продуктів для армії за завищеними цінами (с).
-
ну я зараз дитині буду оформлювати, розповім шо як
-
зазвичай комісія дивиться тільки на записи від лікарів і коли ви вже приходите на комісію то вже все вирішено і то формальність зазвичай
-
дякую, це моя єдина надія на виїзд чоловіка, бо сама я не впораюсь
23 Jan 2023, 01:02
Post 155711 of 629853
about a minute ago