(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не плутай піхву та пахви.
-
Запасне яєчко…?😅
-
как понять что рядом ее делают - воняет канализацией))
-
Та, здуло
-
тоже топовая штука, если откинуть запах
-
если не рыганешь, то на shida маркете есть chou tofu
-
Привіт! Мене звуть Вікторія, моя команда та я просуваємо особисті бренди для експертів та підприємців, зараз в основному - на ринок Штат. Портфоліо - bit.ly/3FgINNU Якщо ви готові вивести свій особистий бренд на новий рівень - буду рада поспілкуватися 🌟
-
бухать можно намутить относительно не дорого, в 7-11 продаются стаканы со льдом, всякие наполнители и мини бутылки с алкоголем
-
там же на найт маркете рекомендую найти жаренное мороженое, оно в панировке прям
-
villains.fandom.com/wiki/SCP-096 Всесвіт де є секретна організація що зберігає, вивчає аномальні явища та істот. В інтернеті багато описів тих істот за кодовими номерами scp-***
-
Довго думав куди новину скинути www.indiatoday.in/world/story/pig-recovers-from-electric-gun-shot-wound-kills-butcher-in-hong-kong-2324796-2023-01-22
-
миллениал момент))
-
у нас на работе еще весной (или когда там появилась эта тема с волонтерами?) HR написала всем, что при необходимости компания может оформить удостоверение волонтера 😆
-
Питання. Якщо робота контракт на 1 рік, це буде вважатися для пр? Або фул тайм обов'язково?
-
вылез подушнить?
-
не знаю что там за сервисы, что даже я из Ванкувера знаю что это город — мем, куда лучше лишний раз и не ездить)
-
фул тайм обов'язково
-
прослухав Джек Лондон - Жага до життя дуже файна книга, як і майже все від Джека про золотошукачів на Алясці і в Канаді
-
Привіт усім, мене звуть Юля. Шукаю роботу бекенд розробником або фулстак, але фронт менше досвіду. Досвід роботи два роки. Стек технологій: 💻 Python 3.x, JavaScript, Django, Django REST, Flask, SQLAlchemy, React, jQuery, Beautiful Soup, Selenium, Scrapy, Pandas, Requests, Pytest, Celery, MySQL, PostgreSQL, SQlite, Redis, HTML5, CSS3, Bootstrap5, Rabbitmq, Google Cloud, AWS, Docker, Kubernetes, Travis CI, GIT, NGINX, Postman, Swagger, Agile(Scrum, Kanban), Jira, Linux Докладніше можу скинути резюме в особисті повідомлення. Територіально зараз у Ванкувері, але поки що в еірбнб живу, так шо можу релацуватися куди завгодно.
-
какие еще города не советуете?
23 Jan 2023, 01:02
Post 155932 of 618287
2 minutes ago