(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
схоже на це?
-
зараз
-
а на менше типу сенсу нема?
-
Можно просто імейли. Так. Можно.
-
я б на вашому місці спитався чому не юзається форма 346 (tenant), а 810 (buyer)
-
Ось так мені написали «All I need now from you is 2 or more professional references that I would be able to reach out to. If you would be able to provide references from either your work at ———- or ———— (or both) that would be fantastic (no Hotmail or Gmails. Must be professional email)! This must include their: • Name • Company • Email and/or Phone Number»
-
ну на реєстрацію там же разово, а бух скільки, тисячи 2-3 на рік? Я не те що піддаю сумніву, просто цікаво
-
ту хум хау, в мене є всі три опції, і я активно користуюсь, в мене постійно руки мерзнуть, я подогрів часто вмикаю просто коли їду Не сказала б шо воно непотрібне
-
якщо це оренда квартири, то форма має бути tenant, не buyer
-
#australia
-
По моїх разрахунках break even десь біля 170к, бо додаються витрати на рєєстрацію та бухгалтера
-
Разово плюс кожен рік, бух 3-5к, плюс банківське обслуговування
-
та ні, я не про те кажу. Я кажу що навіть коли я їду довго, там хз 1-2 години, я включаю підігрів руля просто тому що це приємно тепленьке, те саме і про сидіння, на одиничку
-
Тут суттєва різниця в часі. Бензинка салон нагріває до 21 градуса хвилин за 15-20, відповідно тільки в це момент внутрощі починають нагріватися, в ev/plug-in hybrid (котрі нормальні) салон до цієї температури на 5-6 хв доходить ісвідплвіднг через 10 хв вже все тепле
-
Я неточно написала: вони попросили email and/or phone number. Sorry! :) тобто є вибір.