(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
По моїх разрахунках break even десь біля 170к, бо додаються витрати на рєєстрацію та бухгалтера
-
Разово плюс кожен рік, бух 3-5к, плюс банківське обслуговування
-
та ні, я не про те кажу. Я кажу що навіть коли я їду довго, там хз 1-2 години, я включаю підігрів руля просто тому що це приємно тепленьке, те саме і про сидіння, на одиничку
-
Тут суттєва різниця в часі. Бензинка салон нагріває до 21 градуса хвилин за 15-20, відповідно тільки в це момент внутрощі починають нагріватися, в ev/plug-in hybrid (котрі нормальні) салон до цієї температури на 5-6 хв доходить ісвідплвіднг через 10 хв вже все тепле
-
Я неточно написала: вони попросили email and/or phone number. Sorry! :) тобто є вибір.
-
як підписувати раджу цей канал: www.youtube.com/watch?v=EDSjc4VRCgk
-
вони практично однакові, але я досить скрупульозно ставлюсь до такого
-
та да, я просто придовбалась тому що підігрів руля та сидінь це одні з найпотрібніших мені опцій, тому мене вкурвило що хтось не розуміє цінності гг) “В Інтернеті хтось неправий”
-
Це вже хто як полюбляє. Я ж про себе пишу
-
Це ще може від матеріалів керма залежати. Якусь тест драйвив і кермо було як щільний пластик, прохолодне навіть влітку, то взимку мабуть неприємно
-
Буду. Тоді буду трохи раніше щоб встигнути взяти ковзани в оренду в першому місці
-
Десь за півгодини буду там де взяти ковзани. Якщо хтось має мітку куди йти по ковзани - буду вдячний
-
Це якщо нема електричного підігріву. Мої останні всі машини дмуть теплим майже одразу (10-15 сек)
-
все в результаті вийшло ок
-
єп, я питався прямо в ріелтора, бо він залишив цей пункт пустим