(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми ж порівнювали 2 'столиці' - Торонто та Берлін. Намбео теж скинула вище
-
Перша ж лінка в Гугл
-
Glassdoor який всі пишуть, що занижено
-
www.glassdoor.ca/Salaries/berlin-senior-software-engineer-salary-SRCH_IL.0,6_IM1020_KO7,31.htm
-
Сорян, зараз перешлю повідомлення
-
Я колись в дитинстві бачив у друга вимикач свідла котрий реагував на хлопок в лодоні і вмикався чи вимикався. А тут такий франкенштейн щоб лампочку вимкнути, танунафіг
-
Ніяк не виглядає на 130-140к. Хоча це той же ресурс
-
www.glassdoor.ca/Salaries/toronto-senior-developer-salary-SRCH_IL.0,7_IM976_KO8,24.htm отаке виходить до речі
-
Тепер Торонто
-
В руки
-
Ок, salaryaftertax.com/de/salary-calculator 3950€ = 5740 cad
-
150 cad (170 tax) vs 180 EUR www.marmot.com/women/jackets-and-vests/rainwear/womens-precip-eco-pro-jacket/AFS_195115137014.html www.marmot.eu/women/jackets/hardshell-rainwear/womens-precip-eco-pro-jacket/AFS_195115099312.html
-
Ще раз - я вибрала Канаду усвідомлено, в Німеччині жити не хотіла в принципі. Але це ніяк не означає, що тут вигідніше 'пересічному сіньору', і питання куди йдуть податки залишається відкритим
-
Я не думаю, що є сенс продовжувати. Якщо в тебе є така ж офіційна дока, як той пдф про Канаду з 130к, можна було б порівняти. Але тут і так все печально та ясно
-
з врахунням курсової разниці
-
Дуже дивний приклад. Ніколи не чула про такий бренд
-
кого?
-
А як ти використовуєш її тоді?
-
Ок, подивлюся. Погано, що воно навряд чи англійською 😁 Медіана з переводом у кад?
-
лампочку можно повесить просто на датчик и она сама будет включаться\выключаться
23 Jan 2023, 01:02
Post 164375 of 627669
10 minutes ago