(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Потрахайтесь ещё тут со своей линейкой
-
Графика говно просто))
-
Спасибо большое! > позитивный аутком указан переход с LESS и BEM на чистый CSS, но может по последним веяньям так и надо делать. Ну, все конечно зависит от проекта. Но когда действительно тебе не нужна арифметика\нестинги\миксины, а CSS-модули по факту решают то что делал БЭМ, а переменные уже давным давно CSS и так понимает, а еще если после этого ушел один из этапов сборки что занимал довольно много времени то это win как по мне) Это у меня один из любимых вопросов когда кого-то собеседовал "а зачем вам LESS\SASS\Stylus\Вставьте любую CssInJs либу" :D
-
Походу тема з виводом p2p з валютної картки привату на вайз закінчилась, встановили вже ліміт 15тис грн на місяць, раніше було 100к :(
-
> Еще раз оговорюсь, что я не настоящий фронтэндер Независимое мнение всегда важно. Да и ведь и правда что общаться со мной может на собеседовании не заядлый фронтендер или чуть-чуть фронтендер потому что заставили а так он ван-лав бекенд. Надо быть готовым ко всему)
-
БЭМ придумал яндекс = вороги :D
-
Ну це ж питання для розігріву)
-
в жодному разі не робіть цього. У польщі робив дитині паспорта у консульстві 10 разів пожалкував що не через дп документ. Для того щоб була експрес доставка треба щоб статус документа був виготовлений на сайті для перевірки який ніколи не працює а якщо працює то оновлюється з великою затримкою. Потім коли ви вже напевно знаєте що статус паспорта виготовлений треба писати заяву у консульство і чекати поки вони цю заяву опрацюють і дадут замовлення через мвс зробити курьєрську доставку. У моєму випадку я сплатив гроші а з дхл ніхто так і не звязався, мені навіть дали номер телефону відділу де зберігаються виготовленні паспорти в Україні і вони сказали що на той момент всі паспорти вже забрали звичайною дипломатичною поштою і я ще місяць чекав поки статус зміниться на сайті "прибув до ЗДУ" телефонував у консульство багато разів на початку жовтня і казали що паспорта у них немає проте коли сайт трекінгу оновився було написано що паспорт у них лежав аж з кінця вересня
-
Я не в польщі, але дякую дуже, корисно знати це
-
Ви не у Польщі але часу до листопаду у вас є щоб у варшаві зробити через дп документ у варшаві. Це 100 відсотків буде швидше, там не треба реєструватись - можна у живій черзі подати. проте ви точно будете знати що паспорт буде у вас до листопада. І ще щодо консульства - те що ви напишите заяву на консульство на пришвидшену доставку нічого абсолютно не гарантує, у моєму випадку я ще 4 рази їм телефонував і питав чи її обробили, вони постійно забували