(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Відгуки про лікарню гамільтона не найкращі (але і не найгірші), а дружині народжувати, не хотілось би в коридорі емердженсі 😁
-
І що не так?
-
И это очень фиговая штука. Так как чаще всего они набивают базу, а не предлагают конкретную работу
-
дешево стає вже починаючи з хємільтона
-
Нюансы зависит от вашего конкретного случая, обычно их нет, если беременность проходит спокойной/обычно. Роды — бесплатные, все по ОХИП
-
Canada remote
-
www.facebook.com/groups/462528287232168/?ref=share&mibextid=S66gvF
-
Виглядає як ниття. Може вона приїхала і сходу - хочу 250к, 10% стоків і відпустку на пів року. Вакансій, особливо для пехепе хватає, бо зараз більшість переїзжає з дизайну і технологій 10річної давності на новий стек. Плюс багато стартапів. Навіть у нас в Оттаві постійно хайрять пхпшників, навіть в мою компанію
-
Все будет бесплатно, но система совсем другая и всякие анализы и проверки будут делаться по их порядку. Уровня Украинской частной медицины здесь не стоит ждать
-
Дякую дуже 😊 Чекатиму.
-
Виза по ircc??
-
Стоит заранее поискать доктора, который мог бы вас вести. Или к тому, у которого хотели бы рожать (тут так тоже можно), если речь о плановом. Ничего особо не должны, прилететь в Канаду и сразу же делать страховку местную :)
-
У меня было самое трешовое собеседование с огромной рекрутингов компаний Онтарио. В итоге я им сказал, что им научиться работать. Тупо индусы без софт скиллов. Уверен они даже не в Канаде сидят
-
Дякую за інформацію. Я планую поїздку в березні, отримала візу по програмі IRCC. З вагітністю ніяких нюансів немає. Отже, прилетіти на місце, і вже на місці зорієнтуватися з медичним закладом, і т.д.? Чи варто якісь підготовчі кроки зробити ще до вильоту?
-
Ну мне часто именно вакансии предлагали и потом были собесы, иногда даже в 1 этап
-
Помогаем нашим
-
Ага, скинул в чат
-
Смешно. В Канаде engineer зовут себя все. Так что не надо тут
-
Виходить, що так) В будь-якому випадку, якщо ще маєте корисні поради на цю тему, буду дуже вдячна.
-
Зараз можна штамп не ставити в паспорт книжечку, до війни прописався через дію, штамп сходив поставив на всякий випадок
23 Jan 2023, 01:02
2 minutes ago